7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VAPAJ BIVŠEG REPREZENTATIVCA: Ima ponudu Partizana, ali klub neće da ga pusti u Humsku! (VIDEO)

Objavljeno: 31.01.17 u 14:27

Partizan je pikirao bivšeg mladog reprezentativca za novo zimsko pojačanje, koji je imao bliski susret sa Grobarima dok je igrao za OFK Beograd.

Dejan Dražić je dete Partizana i prve fudbalske korake je upravo tu i u Teleoptiku napravio, a kasnije je igrao za OFK Beograd i Seltu, odakle je sada na pozajmici u Valjadolidu.

Ove zime postojala je velika mogućnost da Partizan bude njegova nova destinacija, ali je Selta odlučila da to stopira.

HOTSPORT SAZNAJE: Još jedan igrač Partizana na meti evropskog velikana

Postojala je velika želja i igrača i kluba da to saradnje dođe, ali od svega, najverovatnije, neće biti ništa. Bar ne u ovom pokušaju.

Valja podsetiti da se Dejan Dražić izjasnio kao navijač Partizana, a poznata je situacija kada je dao gol za OFK Beograd, pa otrčao podno juga kako bi se ‘izvinio’ zbog gola, a to kasnije bilo pogrešno protumačeno, te se našao na udaru pristalica crno-belih.

Evo te situacije:

(Izvor: youtube / GROBARI.NET)

0
0

7 Komentara

  1. @GP
    Ocigledno da ne pratis dovoljno fudbal.Izvestaj policije je davno obljavljen i sve je regularno sa tom utakmicom,tako da je slucaj zavrsen.Niko nije potvrdio optuzbe treceg kluba,da je ista bilo sporno ili da je bilo ko ulazio u svlacionice,ko nije trebao.Druga je stvar sto vi franjevci zelite drugaciji izvestaj i kako bi vama odgovaralo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo je onaj momak sto je o cudu zabavio zvezdanu kada je na poluvremenu namestena utakmica OFK – zvezda 2 : 6. Jos cekamo izvezstaj ministra policije Stefanovica o toj utakmici. Obecao je.

    0
    0
    Odgovori
    • Ummmm, znaš da gledaš u tabelu ? Da pronađeš ko je aktuelni šampion Srbije ? Ko ima najveći broj titula ? Najveće uspehe u fudbalu, pošto i njemu pričamo ? Po kom parametru najbolji???

      0
      0
      Odgovori
  3. Sedi tamo glupane i primaj platu a igraces kad zasluzis.Jedva cekaju igraci da odu vani u uredjene klubove i dobijaju kintu na vreme a ti ce da se vratis i igras bez plate a uz to nikad nista ne bi osvojio.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter