0
Evropske lige

ŠOK SKANDAL U EVROPI: Namešteno pet pripremnih utakmica! Ne zna se koja je komičnija! (VIDEO)

Objavljeno: 31.01.17 u 17:12

Da li se i vama, kao i međunarodnoj nevladinoj organizaciji ‘Federbet’, čini da je u ovim utakmicama bilo nečasnih radnji?

Međunarodna nevladina organizacija, kako se izjašnjavaju, pod nazivom ‘Federbet’, objavila je da je nekoliko utakmica u sklopu priprema za nove (polu)sezone – namešteno.

To je izazvalo veliku pažnju u Evropi, ali i nevericu zbog gotovo amaterskog načina na koji je to učinjen.

Jedna od sumnjivih utakmica je bila između rumunskog Kluža i UFA iz Rusije. U nadoknadi koja je trajala čak sedam minuta, dosuđen je penal za Rumune, a kako on nije iskorišćen, sudija ga je ponovio da bi iz drugog pokušaja lopta se našla u mreži.

 

Ponovo Rumuni i Rusi su bili u akciji u meču između Astre i Urala. Kako se prenosi, neverovatan broj uplata pre meča je išao na 3+, a utakmica je završena rezultatom 2:4.

 

Ponovo Rumuni i Rusi, ali ovog puta Panduri i Krila Sovjetov. Sudija je svirao dva krajnje sumnjiva jedanaesterca, ma slobodno možemo reći komična.

Toliko da su se i igrači na terenu krivili od smeha posle obrazloženja glavnog arbitra.

Rumuni su ‘štelovali’ i sa Poljacima, tačnije Astra sa poljskim Pogonom, koji je slavio sa 3:1 uz namerno promašen jedanaesterac rumunskog tima.

Smejurija.

Za kraj, ponovo Rumuni i Rusi. Botosani je bio bolji sa 3:0 od Amkara, a dva od tri gola pala su posle kriminalnih jedanaesteraca.

Sa njima prava žurka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter