7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRED POSLEDNJE SATE PRELAZNOG ROKA: Novi potpisi u Humskoj! (FOTO)

Objavljeno: 31.01.17 u 14:50

I ovog popodneva bilo je radno na stadionu u Humskoj ulici.

Dok se čekaju ishodi najavljenih dolazećih i odlazećih transfera, Partizan je danas potpisao profesionalne ugovore sa šestoricom svojih igrača iz Omladinske škole.

VAPAJ BIVŠEG REPREZENTATIVCA: Ima ponudu Partizana, ali klub neće da ga pusti u Humsku! (VIDEO)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Ugovori sa svima su potpisani na 3 godine.

– Trnić Jovan, golman (1996);
– Vukanić Đorđe, golman (2000);
– Čermelj Filip, vezni (1998);
– Vujanić Lazar, vezni (1999);
– Šehapi Igor, vezni (2000);
– Nović Nikola, napadač (2000).

[/stextbox]

FOTO: FK Partizan
FOTO: FK Partizan
potpisi_1
FOTO: FK Partizan

Naredni sati doneće nam odluku hoće li još neko stići u crno-beli tabor. Štoper se uveliko čeka, posebno posle današnjih saznanja da bi Nikola Milenković mogao da napusti Humsku 1.

HOTSPORT SAZNAJE: Još jedan igrač Partizana na meti evropskog velikana

 

0
0

7 Komentara

  1. taman kad covek pomisli, da u tunelu srpskog sporta rupa za izlazak NE postoji ( da do kraja tumela ima jos puno …i da kraja nema) ono partizan pokaze da i nije sve tako crno … dok se komsinica-zvezda pojacanjima hvali ( naciju uporno LAZE, VARA i PLJACKA … da se na svoju skolu oslanja ) po srpskim klubovima pokupi sve sto valja … uz skupe evropljane-afroevropljane obnovi – stvara novi tim …opet njih 12-15 i tako u toku sezone sa prelaznim rokom …svake godine. ONI vise NE znaju ko u zvezdi igra , ko trenira … a ko je na pozamici … vecina ih je u rasejanju i svaki trag im se izgubi … za ovih 5 godina bar njih 120 i nesto vise … ma DA, ja zaboravih ONI su na budjetu BANKOMATA dok partizan tako mora jer se SAMOFINANSIRA … ONI mogu kako hoce dok za predsednika zvezde u senci … njega imaju.

    0
    0
    Odgovori
    • reče čovek i osta živ!!! kako te nije sramota??? možeš li sebe u ogledalu da pogledaš???? ima ona navijačka dobro pamtim sve…. od mirka marjanovića, dačića, tadića, popovića, ljajića….

      0
      0
      Odgovori
  2. Се питам зашто није на 5 година. Зато и не можемо ништа зарадити. Таман напуне 20-21 год и слободни су играчи

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter