0
Domaći fudbal

PARTIZAN MU JE SUĐEN: El Monir otkrio malo poznatu činjenicu u vezi njegovog prvog dolaska u Srbiju (VIDEO)

Objavljeno: 31.01.17 u 20:00

Reprezentativac Libije otkrio je za TV Partizan da je još 2011. došao u Srbiju zbog Partizana ali je sticajem okolnosti završio u Jagodini.

Fudbalska javnost u Srbiji upoznata je sa pokušajem Partizana da 2014. angažuje brzonogog levog beka, ali sam fudbaler je otkrio jednu malo poznatu činjenicu u vezi sa njegovim prvim dolaskom u Srbiju, 

Naime tri godine ranije, El Monir je u Srbiju došao upravo zbog Partizana ali je mu rat koji je tada besneo u njegovoj domovini poremetio planove.

– Ja sam dolazio dva puta zbog Partizana. Prvi put 2011. trebao sam da dođem na probu, ali sam zbog rata u domovini zakasnio na probu i stigao tek nedelju dana pred početak prvenstva. Zbog toga sam otišao u Jagodinu jer rukovodstvo Partizana nije imao vreme da oceni moje kvalitete i fizičku spremu. Zatim sam 2014. imao problema sa pairologijom, ali hvala Bogu sada je sve ispalo kako treba.- objasnio je El Monir na prilično tečnom srpskom jeziku.

Kompletan intervju sa novim pojačanjem crno-belih pogledajte u priloženom videu.

Izvor:Youtube/DanasConferences

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter