4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KRAJ SARADNJE: Skupo plaćeni napadač otišao iz Partizana za siću!

Objavljeno: 31.01.17 u 20:24

Dogovorena selidba u Dansku, crno-belima na konto obeštećenja svega 100.000 evra.

Promašaj košta papreno Partizan, a neće još i više pošto se Nikola Djurđić (31) za „siću“ seli u Dansku. Novi klub po saznanjima HotSporta je Randres sa kojim je utanačena saradnja na dve godine.

Crno-belima sledi obeštecenje od oko 100.000 evra, a Auzburgu su letos platili za napadača 400.000 evra. Plata igrača je bila na godišnjem nivou od 250.000 evra, ali neuspešna misija u Humskoj trajala je samo šest meseci.

Ostaje da Partizan izmiri dugovanja prema igraču za period proveden u crno-belim bojama, a sklopljen je sporazumni raskid. Bilo je interesovanja i Kijeva i Dramstada, ali nova stanica biće ipak Danska.

0
0

4 Komentara

  1. Sto se tice igranja bio je los kao da je igrao zadnjeg veznog Everton dao vise golova od njega ali borio se za Partizan i malo je 100 hiljada moglo je to malo vise on ce jednog dana da proradi sto se golova ice!!

    0
    0
    Odgovori
  2. GROBARA DO KOSKE?? ON NE ULAZI NA OVE VESTI? VEROVATNO KOMENTARIŠE ZVEZDINE NASLOVE! HAHAHA. DOBAR BIZNIS, BITNO JE DA SE LOVA OBRĆE

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter