0
Dejvis kup

FOTO: STARSPORT

ZIMONJIĆ OPTIMISTA: Revanširaćemo se Rusima za poraz iz 2008., drago mi je što igramo u Nišu

Objavljeno: 30.01.17 u 15:16

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Nenad Zimonjić izjavio je danas u Nišu da će, ako to bude dobro za tim, igrati dubl meč protiv Rusije, u prvom kolu Dejvis kupa.

Teniseri Srbije igraće od 3. do 5. februara u Nišu protiv Rusije, meč prvog kola Dejvis kupa a selektor Zimonjić zrači optimizmom pred ovaj susret. Njemu je posebno drago što će naša reprezentacija ponovo zaigrati u Čairu.

-Drago mi je da igramo u Nišu odakle nosimo prelepe uspomene. Kada smo igrali protiv Švedske hala je bila puna a podrška fenomenalna. Verujem da će tako biti i ovoga puta, pogotovo što će niška publika prvi put imati priliku da uživo gleda Novaka Đokovića– izjavio je Zimonjić, koji smatra da je ovaj susret idealna prilika za revanš Rusima.

-Rusija je valitetan i nama dobro poznat rival, iako možda nije široj javnosti. Nadam se da ćemo im se revanširati za poraz i 2008. godine, kada smo imali mnogo problema sa povredama i zdravljem. Raduje nas što smo sada svi zdravi. Kada igramo u najjačem sastavu i zdravi smo, mislim da imamo šansu za pobedu bez obzira protiv koje reprezentacije igramo“, naglasio je novi selektor.

Selektor Dejvis kup tima Rusije Šamil Tarpiščev za duel sa Srbijom pozvao je Andrej Kuznjecova, Karena Kačanova, Danila Medvedeva i Konstantina Kravčuka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter