4
Domaći fudbal

FOTO: partizan.rs

USKORO SLEDI RASPLET: Partizanov biser se nalazi na raskrsnici, Nemci najkonkretniji!

Objavljeno: 30.01.17 u 14:31

Poslednjih dana prelaznog roka dobili smo transfer sagu, u kojoj je glavni junak jedan od najtalentovanijih fudbalera crno-belih.

Ovih dana prilično se intezivirala priča oko odlaska Nemanje Mihajlovića iz Humske, a kao naredna destinacija pominjani su brojni klubovi.

Najpre se govorilo o odlasku u Belgiju, zatim je usledilo interesovanje Đenove koja je u na adresu crno-belih uputila i ponudu od 1,7 miliona evra, ali su ih Partizana jasno poručili da je to premala suma za talentovano krilo.

Ipak kako HotSport saznaje, danas je u Humsku stigla nova ponuda i to iz nemačke Cvajte.

Naime ekipa Štutgarta uputila je ponudu od 2 miliona evra za Mihalovića, kojeg vide kao idealan zalog za budućnost i igrača na kojem bi moglo da se kasnije i dobro zaradi.

Sada je na upravi Partizana da brzo odluči da li je ovo odgovarajuća ponuda, a odluka o sudbini mladog reprezentativca Srbije biće doneta najkasnije do sutra u ponoć.

0
0

4 Komentara

  1. Realno je da Nemci plate do tri milke i prihvate 25 procenata od buduceg transfera. Tako bi Pfc ocuvao neki minimum unutar granice realne vrednosti stvarno odlicnog i mladog asa. Ako bi se imali novci za zivot kluba za narednih pet-sest meseci, najbolje bi bilo da ga ne prodaju i da ga na prolece isforsiraju da nabije cenu. Ima vremena za Jankovica kad ga otkupimo. Ponekad treba i u tom smislu takticki postupati. Bila je greska sto ga se stavilo na klupu sa malim padom forme. To se sada obija o glavu celom klubu. . Sada bi ciljano trebalo forsirati Alena i Necu na dva krila a maestra Lea na desetku. To bi bio urnrbes!!! A na leto bi sve to dobrano naplatili. U pamet se vi gospodo treneri i sportski direktori. Dobre namere nisu uvek najbolji svetionici puta ka pravom cilju!

    0
    0
    Odgovori
  2. Nema sta da trazi u Bundes ligi,cak ni klupu nece grejati,samo ce biti najplaceniji navijac na tribinama.U nijednoj od top 5 liga ne moze da igra jer nema kvalitet za tako nesto.Idealne lige za njega bi bile Belgija ili Holandija.

    0
    0
    Odgovori
  3. On divlja samo kada mu se ostavi dovoljno prostora,s obzirom da to ne radi ovo bi bilo idealno resenje jer moze da donese dobre procente!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter