3
Domaći fudbal

UPOZNAJTE ZVEZDINOG NOVAJLIJU: Delijama će zagrejati srca pitanje koje je postavio u vezi Partizana (VIDEO)

Objavljeno: 30.01.17 u 23:06

Ričmond Boaće je novi napadač Crvene zvezde, a pred vama je predstavljen njegov prvi dan u klubu u sklopu emisije ‘Zvezda TV’.

Kao što je HOTSPORT prvi objavio, Ričmond Boaće je potpisao ugovor za Crvenu zvezdu i već danas se upoznao sa velikom istorijom kluba, u društvu predvodnika legendarne generacije iz 1991. godine, Dikom Stojanovićem.

SADA I ZVANIČNO: Boaće uspešno prošao preglede i parafirao ugovor sa Zvezdom!

Boaće je imao pitanja u vezi istorije kluba sa kojom se upoznao u trofejnoj sali, a najzanimljivije pitanje je postavio u vezi ‘večitog’ rivala, Partizana.

– Ko ima više pobeda u međusobnim duelima, Zvezda ili Partizan? – upitao je Boaće, na šta je dobio ekspresan odgovor: ‘Crvena zvezda’.

POTPUNO NEPOTREBNO: Kriminalan autogol Duška Tošića – sa 18 metara! (VIDEO)

Takođe je istakao da nikada nije video bolje navijače od Zvezdinih, kao i da je njegov posao da postiže golove i da će dati sve od sebe da to radi u crveno-belom dresu.

(Izvor: youtube / Crvena zvezda)

0
0

3 Komentara

  1. na cega vam ova i ove price … medijska kampanja u ovih poslednjih 5 godina … oko sdcz i njenih klubova sa kosarkaskim klubovima iz beogradskog predgradja lici … ??? NA CIRKUS NAJGORE VRSTE … KAO NEGDE U AFRICKIM ZABITIMA, BESPUCIMA I BEDI … kako kesic u 24 minuta rece: ZA BUDALE … DA, nasi vlastodrzsci u crveno beloj boji … se za sve pitaju i o svemu odlucuju … kako rekose: beograd ce crveno beli da bude … Srbija je po njima to odavno … jer sad vec pocinje da lici na neku od africkih drzava … zato nam kvalitetna, zdrava, potentna mladez Srbiju napusti ili napusta … ostadose penzioneri, ljudi bez posla, bolesni i ovo malo kako kesic kaze BUDALA … bicemo po necemu u svetu i evropi NAJ- NASTARIJA drzava … ALI … ce biti crveno bele boje sa po koji afro-amerikancem ili afro-evropljaninom … bas onako kako rekose stubovi: srpstva, pravoslavlja i dezurne patriote … SACUVAJ NAS BOZE OD ISTIH .

    0
    0
    Odgovori
  2. Pošto mu je već obezbeđeno mesto u Zvezdi, navijači će ga vrlo brzo pročitati. Zamislite „pojačanje“ Zvezde iz 16-plasiranog talijanskog drugoligaša, direktno sa tribina, nije čak ni zamena. Pogledajte talijanski Tuttosport, na stranici http://www.tuttosport.it
    Ovo rukovodstvo Zvezde se već „dokazalo“ dovodeći šljam od igrača: Onjila, M’bođa, Parkera, Li Adija, Edsona, Fibela, Moučea, Ruiza, Kangu, Frimponga rezervog igrača Napretka. Dok su naši igrači iz reprezentacije prvaka Evrope i sveta za U-19, primorani da ovim bukvama od fudbalera budu rezerve ili kao S. Ilić idu na pozajmice. Hitna privatizacija!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter