4
Domaći fudbal

HOTSPORT SAZNAJE: Crno-beli odjavili Italijane!

Objavljeno: 30.01.17 u 11:37

Ukoliko se ponuda ne pojača u naredna dva dana vezista ostaje u Humskoj.

Ekspedicija Partizana je jutros stigla u Limasol, a u ekpi je Nemanja Mihajlović koji ima zvaničnu ponudu da se preseli u Đenovu, što je ekskluzivno najavio HotSport. Ipak, uslovi nisu povoljni za Partizan od 1,7 miliona evra.

PONUDE NA STOLU: Božinov menja Adebajora, družiće se sa miljenikom Delija…

– Procenjeno je da Mihajlović vredi mnogo više, pogotovo što smo letos imali ponude od četiri ili pet miliona evra. Videćemo rasplet pošto postoji interesovanje iz Belgije i Holandije – rekli su za HotSport iz kluba.

Bugarin Božinov je na izlaznim vratima, a u ekipi je četvrti golman Đorđe Lazić i ostaje da se proceni hoce li ostati u Partizanu ili nastaviti sa filijalom Teleoptikom.

0
0

4 Komentara

  1. I Zivkovic je bio padavicar,kepec,umisljeni prepotenko dok je harao na SP za mlade. Onda istog trenutka kada je odbio nov ugovor sa kubom postaje extra talenat,vrhunsku fidbaler,buducnost Srbije. Bas cudno kako Zvkovic okretanjem ledja klubu koji ga je stvorio naprasno dobije takve fudbalske i ljudske kavalitete. Izgleda da kvalitet nije do treninga i posvecenosti vec do novinarskog natpisa i (ne)pripadnosti odredjenom klubu. JADNI STE

    0
    0
    Odgovori
  2. Tako je bre! Ne damo nase talente za sicu. Dati mu sansu na prolece, pa ce opet vredeti 5 mil. To je jedini nacin za opstanak kluba

    0
    0
    Odgovori
  3. Kako ovi baronišu pa to je strašno.Ko će za ovog padavičara da ponudi 4 ili 5 milona,taj nije normalan.Tako su pričali i za ono crno drvo iz Finske a na kraju je otišo za jedva pola miliona.Ajmo ljudi,malo realnosti…i ovo je prevelika svota za Mihajlovića jer se nešto mulja ispod žita sa menadžerima,dečko ne vredi ni ceo milion.

    0
    0
    Odgovori
    • Da se mulja to je tacno, to se nece iskoreniti jer nema nikakve najave u borbi protiv ‘navijaca’ i menadzera. Ali ipak ne treba zaboraviti da je taj decko pre godinu dana bio najbolji pojedinac u Partizanu. Da nije previse igrao zadnjih 6 meseci.
      Ja bi ga ostavio narocito ako ode A.Stevanovic. Ne snalazi se decko pred golom ali ima dobru tehniku, prodor….. mlad je, moze da se ‘otkaci’

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter