0
Evropske lige

FOTO screenshot

PRIMERA: Atletiko posustaje, nula i od igre i od golova (VIDEO)

Objavljeno: 28.01.17 u 18:47

Nadali su se navijači Atletiko Madrida da „jorgandžije“ mogu da napadnu titulu šampiona Španije, ali nakon 19. kola izgubili su dva dragocena boda, nakon što je Alaves ostao neporažen na svom terenu – 0:0.

A što je najcrnje po tim iz Madrida, pobedi su domaći fudbaleri i bili bliži. Dobrim delom utakmice Alaves je imao loptu u posedu, a imali su i sjajnu šansu u prvom poluvremenu meča, ali je Dejverson sa dva metra propustio da ubaci loptu u gol, nakon što je Lagvardija pogodio prečku iz slobodnog udarca.

Imao je i Atletiko šansu, Niko Gajtan je izašao sam ispred Fernanda Pašeka, ali je golman Alavesa uspeo da zaustavi fudbalera Atletika. 

Koliko je duboka kriza ovog tima možda najbolje i govori podatak da je Kevin Gameiro, od kog su mnogi očekivali da bude novi u nizu fantastičnih napadača tima iz Madrida, postigao samo jedan gol na poslednjih 11 mečeva, kao i to da je po izboru novinara za najboljeg igrača Atletika proglašen – Migel Moja, golman!

(Youtube/WADIM)

Atletikov gradski rival Real će protiv Real Sosijedada imati šansu da se odlepi na deset bodova više u odnosu na „jorgandžije“, kojima ostaje borba da sačuvaju četvrto mesto, iza Reala, Sevilje i Barselone, a ispred Sosijedada sa bodom i utakmicom manje, kao i Viljareala, sa dva boda ispod Madriđana. 

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

PRIMERA, 19. kolo:

Petak:

Osasuna – Malaga 1:1 (0:0)
(Čaušić 76 – Kamačo 79)

Subota:

Viljareal – Granada 2:0 (1:0)
(B. Sorijano 42, Gonzales 73)

Alaves – Atletiko Madrid 0:0

18.30: Eibar – Deportivo
20.45: Leganes – Selta

Nedelja:

12.00: Betis – Barselona
16.15: Espanjol – Sevilja
18.30: Atletik Bilbao – Sporting Hihon
20.45: Real Madrid – Sosijedad

Ponedeljak:

20.45: Las Palmas – Valensija

[/stextbox]

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter