0
Domaći fudbal

FOTO: FKCZ

OZBILJNO POJAČANJE: Bivši fudbaler Zvezde potpisao za Mladost!

Objavljeno: 28.01.17 u 14:41

Lučanci ozbiljno rade na pojačavanju tima, a najnovija pridošlica je Nenad Gavrć, koji je prethodnu polusezonu proveo u novosadskoj Vojvodini.

Dvadesetpetogodišnji kriln napadač, potpisao je ugovor sa ekipom Mladosti, i tako postao njihovo najzvučnije pojačanje ove zime.

– Veoma mi je drago što ću ponovo sarađivati sa Nenadom Milovanovićem, jer smo već imali odličnu saradnju u Napretku iz Kruševca. U Mladost dolazim posle neuspešne polusezone u Vojvodini, čemu su kumovali neki nefudbalski razlozi, ali ne bih sada da pričam o tome. Došao sam u jedan veoma organizovan i stabilan klub, odmah ću se priključiti saigračima na pripremama i nadam se da ću svojim dobrim igrama pomoći ekipi da izbori plasman u plej-of, a sebe afirmisati i direktno iz Lučana napraviti inostrani angažman.- izjavio je Gavrić posle potpisanog ugovora.

Pored ekipe Vojvodine, Gavrić je još nastupao i za Crvenu zvezdu, Napredak i Mačvu iz Šapca u kojoj je napravio prve fudbalske korake.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter