5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NAPADAČ STIŽE NA MARAKANU: U nedelju Zvezda jača za novog igrača

Objavljeno: 28.01.17 u 18:51

Transfer nekada velike nade Juventusa trebalo bi da bude završen u nedelju kada bi on trebalo da stigne u Srbiju.

Ričmond Boaće u nedelju stiže u Beograd. Kako HotSport saznaje on će potpisati jednoipogodišnju pozajmicu sa crveno-belima. On je trenutno član Atalante. Napadač iz Gane se nada da će u Beogradu uspeti da ‘rehabilituje’ karijeru i vrati je na pravi kolosek. Tim iz Bergama će pokrivati veći deo plate.

– Sve je odradjeno tokom dana, a danas sledi završni čin. Posle pregleda Boaće treba da potpiše ugovor – rekao je za HotSport menadžer Ivica Pavlović.

SVE JE DOGOVORENO: Napadač ‘Serija A’ kalibra u Zvezdi, priključuje se na Kipru! (VIDEO)

Boaće je u karijeri igrao za Juventus, Đenovu, Sasuolo, Elče i Atalantu. Sada bi mogao da ostvari san i zaigra u evropskim takmičenjima. Za mesto u timu boriće se sa Predragom Sikimićem, Srđanom Vujaklijom, Milanom Pavkovim i Pertom Orlandićem.

Priredio: Mirko Marković

0
0

5 Komentara

  1. Ako cemo iskreno bolji je od sve i jednog zvezdinog napadaca tako da ne mora da se kaze da je menadzer dogovorio bilo sta i ovako je bolji, nije sigurno pavkov bolji koji ima 6 meseci iskustva iz radnickog, ajde bezi!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako dođe, neće se taj boriti za mesto u timu ni sa kime! Njega mesto čeka, jer je to dogovor njegovog menadžera i menadžmenta Zvezde. Posle ga treba prodati a ne mogu ga prodati ako ne igra. Nema to veze što je ovaj trećepozivac za klasu lošiji od svih centarforova Zvezde, taj mora igrati! Posle ovog najnovijeg fijaska Zvezdinog menadžmenta jedina prava stvar za Zvezdu je HITNA privatizacija!!! Ista stvar je sa Kangom i Ruizom. To nisu igrači koji prave razliku već izreda lošiji od naših ali oni moraju igrati! Mislim da se Kanga neće pojavljivati u Zvezdi pre aprila. Kada dobro otopli! To je plus za Zvezdu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter