0
Domaći fudbal

GOTOVA SAGA: Ilić u Radničkom, još jedan bivši fudbaler Partizana meta Nišlija

Objavljeno: 28.01.17 u 17:06

Saga oko Stefana ilića dobila je konačan epilog. Zlatni „orlić“ sa Novog Zelanda na putu je da se pridruži Radničkom na pripremama u Antaliji.

Nakon transfera Milana Pavkova u Crvenu zvezdu, Nišlijama je po ugovoru pripalo pravo na 21-godišnjeg fudbalera Stefana Ilića.Više nema prepreka na putu da nekadašnji igrač Spartaka i Crvene zvezde obuče dres „Reala sa Nišave“, pa će se on priključiti novim saigračima u Antaliji.

– Stavljamo tačku na sagu oko budućnosti Ilića. Još jednom smo poslali jasnu poruku o ambicijama Radničkog. Ovo je još jedna pobeda nove uprave, van terena, koja će obradovati sve ljubitelje fudbala, a posebno Meraklije, rečeno je iz redova niškog superligaša ovim povodom.

Ilić je najavljen kao prvo pojačanje Radničkog, ali pre njega, dres kluba zadužili su Riota Noma, Anid Travančić, Vladimir Volkov i Milan Perendija. Radnički je u potrazi za napadačem, a nezvanično se pominje da bi tu poziciju mogao da popuni Nemanja Kojić.

Pripremio: Aleksandar Ilić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter