0
Evropske lige

FA KUP: Vulverhempton bolji od Liverpula za treći vezani poraz ‘Redsa’ (VIDEO)

Objavljeno: 28.01.17 u 16:25

Fudbaleri Liverpulanalaze se u formi koju najblaže možemo opisati kao katastrofalnu. Nakon poraza od Svonsija u Premijer ligi, te gubitka bodova protiv Sautemptona u Liga kupu u sredu, Liverpul je ovog puta izgubio od Vulverhemptona rezultatom 2:1.

Početak meča nagovestio je da se Liveprul neće dobro provesti, pošto je Stirman doveo Vulvse u vođstvo već u prvom minutu. Napadi ekipe Jirgena Klopa, koja je, doduše, nastupila u rezervnom sastavu, nisu urodili plodom, a dodatni šok usledio je u 41. minutu, kada je Helder Košta po drugi put asistirao, ovog puta Andreasu Vajmanu za drugi gol gostiju.

Do kraja susreta pokušao je Klop da uvođenjem Kutinja, Staridža i Đana preokrene situaciju, ali je tim sa Enfilda stigao tek do utešnog gola u 86. minutu preko Oriđija.

Vulverhempton je trenutno 18-plasirani tim Čempionšipa, a u Premijer ligi nije od 2012. godine. Ovaj tim se po prvi put plasirao u četvrto kolo FA kupa još od sezone 2007-2008, te pobede nad Votfordom od 4:1.

(Youtube/Matchday)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter