1
Ostali sportovi

EUFORIJA PA HLADAN TUŠ: Pogledajte hit reakciju hrvatskih komentatora, nаkon promašenog sedmerca u poslednjoj sekundi! (VIDEO)

Objavljeno: 28.01.17 u 15:21

Hrvatska rukometna reprezentacija ispustila je ogromnu šansu za prolaz u finale Svetskog prvenstva, a tragičar je bio Zlatko Horvat, koji nije uspeo da realizuje sedmerac, u bukvalno poslednjoj sekundi meča.

Velika euforija nastala je u studiju nakon što su „kockasti“ izborili penal, u neizvesnoj završnici i dobili najbolju moguću priliku da dotuku protivnika. Međutim vrlo brzo je ovu radost zamenila, zebnja a zatim i poptuno očajanje svih prisutnih.

Odgovornost je na sebe preouzeo Horvat, što je u startu naišlo na negodovanje okupljenih novinara, koji su sa velikom zebnjom isčekivali da se izvede poslednji udarac ka golu.

Izvor: Youtube/RUKOMET SP 2017.

Na njihovu žalost, ispostavilo se da je to negodovanje bilo opravdano, pošto je golman Norveške odbranio ovaj sedmerac i poslao utakmicu u produžetak, iz kojeg su Skandinavci izašli kao pobednici.

Tako će se Hrvati umesto u duelu za zlato, sa Francuzima, boriti za bronzu protiv reprezentacije Slovenije. Evo i kako su izgledali poslednji trenuci ove uzbudljive utakmice.

Izvor: Youtube/RUKOMET SP 2017.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter