6
Domaći fudbal

DŽAJIĆ: Ovde samo što nije rat buknuo, kakva regionalna liga (FOTO)

Objavljeno: 28.01.17 u 00:20

Regionalna liga je vremenom sve dalja od realizacije, evo koji je stav legendarnog fudbalera o tome.
Jedan od onih koji je igrao ‘regionalnu ligu’ jeste Dragan Džajić. U to vreme, ceo region je bio sklopljen u jednu državu. Danas su vremena drugačija i netrpleljivost među narodima na Balkanu je protivnik broj jedan realizaciji ovog projekta.

– Nema od toga ništa. Ovde, pogotovo u poslednje vreme, samo što rat nije ponovo buknuo. Sme li neko, uopšte da javno izrazi spremnost za takvo takmičenje i njegovu organizaciju? Jedino Evropa da naredi, prihvati obaveze, otpočeo je bivši predsednik i fudbaler Crvene zvezde.

dragan_dzajic_ajb_main

Za vreme kada je u kopačkama hitao na najvećim stadionima nekadašnje Jugoslavije, Džajić je igrao proriv svih velikih ekipa sa ovih prostara, koje su sada raspoeđene u pojedinačne lige.

– Imao sam sreću da fudbalski sazrevam u jugoslovenskoj ligi, među četiri najjače u Evropi, čije dimenzije su daleko prebacile lokalni karakter. Ovog puta ne vidim šansu za restauraciju tog sistema, dodao je Džajić.

Na pitanje novinara da li nas očekuju lepša vremena u kojem će ovako nešto moći da se izvede, Dragan Džajić je kratko odgovorio – Ne znam ni tada.

0
0

6 Komentara

  1. dobar je sa izvorima uvek bio

    zna ono sto narod ne zna

    terzu za predsednika te lige, a covketa za finansije, i mamicu vasem drugu date neki dinar i angazman a kokeza nadzorni odbor sa aboliranim

    0
    0
    Odgovori
  2. Sta je dzajka, frkkka da vas MAMIC NE KUPI i ‘slucajno’ ne pronadje „ZATURENE DOKAZE“ tj. ZAOSTALE „TRAGOVE“ VISEDECENIJSKE DEKRAVINE ‘LEGENDI’ S’MRAKaneeee .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
      • …eee lederhead, edukujem te i ‘obrazujem’ vec duze vreme i OPET NE VREDI, pa gde si video da se ‘rvatska pise velikim slovom..??!!! TAMANNN sam pomislio da si nesto naucio, a ti NAZADNO gledas na sveee .!. XXAAXXAA .!. Zao mi je tebe, Brnketa, Cele, Ranka, Milana..trudite se, ALI, slabo je to, mora se mnooogo bolje, vreme je da prerastete coksovo ispiranje mozga i da gledate tj. VIDITE SVET sopstvenim OCIMA .!. XXAAXXAA .!.

        0
        0
        Odgovori
    • POTPUNO SE SLAZEM SA VAMA.SVI TI KOJI NE MOGU DA IMAJU LICNU KORISTUVEK CE DA BUDU PROTIV REGIONALNE LIGE A I LAIK ZNA DA JE TO RESENJE ZA OVE KLUBOVE IZ BIVSE JUGE.SVE BI TO BILO DOBRO I VRLO BRZO BI SE SMIRILE I SVE NAVIJACKE STRASTI.SETITE SE KAKO JE POCELA KOSARKA,A KAKO JE DANAS NORMALNO DA CIBINA DODJE U BEOGRAD ILI DA ZVEZDA,PARTIZAN GOSTUJU U ZAGREBU,SPLITU…ZNACI KO JE PROTIV REGIONALNE LIGE,TAJ JE DEBELO ZAGAZIO…RECIMO ZVEZDAN TERZIC I REGIONALNA LIGA,TO JE NEMOGUCE…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter