8
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DA LI ĆE GROBARI PONOVO STRAHOVATI: Partizanu žele da ‘odvedu’ Aleksandra Džikića? (FOTO)

Objavljeno: 28.01.17 u 21:19

Prošle godine se već spekulisalo o mogućem odlasku Aleksandra Džikića iz Partizana, a ista priča se danas povela preko Drine.

Partizan se lavovski bori u ABA ligi i FIBA Ligi šampiona, a velike zasluge za to nosi strateg crno-belih Aleksandar Džikić. Preporodio je ekipu prošle zime i od tima koji se borio za opstanak napravio sastav koji se danas bori za drugo mesto u regionalnom takmičenju. To nije promaklo čelnicima Košarkaškog saveza BIH koji žele da ga angažuju za selektora ‘zmajeva’, baš kao i pre nešto manje od 12 meseci kada je na klupu ‘komšija’ ipak seo Damir Mulaomerović.

On nije uspeo da odvede Bosnu i Hercegovinu na EP, te je odluka saveza bila da sa njim ne produži saradnju. Sada su novi kandidati za selektora Željko Lukajić, Dragan Bajić, Aleksandar Džikić, Senad Muminović i Josip Pandža.

ABA LIGA: Poraz Partizana u Morači, crno-bele koštale dečje bolesti

– Krenuli smo u proceduru biranja novog selektora i naš prijedlog je da treneri u mlađim kategorijama kao i ženskoj seniorskoj ekipi budu imenovani na četiri ili barem dvije godine. Radna grupa razgovaraće oko imena kandidata koji bi mogli da preuzmu upražnjeno mjesto, ali još uvijek nećemo izlaziti u javnost sa imenima – rekao je predsednik KS BIH, Aleksandar Furulija za ‘Glas Srpske’.

glas srpske

Podsetimo, prošle godine je Aleksandar Džikić navodno bio preskup za KS BIH. Videćemo da li će se sada naći para za dovođenje trenera Partizana…

0
0

8 Komentara

  1. Ako ostanu Pekovic,Todoric,Silobad sa sve clanskim kartama SNS, Partizanu nece pomoci ni Greg Popovic i Zeljko Obradovic zajedno. Ako se vrati general Vujosevic na celu kluba moze biti svako ko zeli da pomogne Partizanu tj. da ga ne unistava svesno kao sadasnja uprava.

    Zvezda ne postoji a i ovo zlo sto sad nosi crveno-bele boje ne bi postojalo da je general ostao. Zato je bilo potrebno postaviti izdajice na celu kluba.

    0
    0
    Odgovori
    • Dodikovac, ako Zvezda stvarno nepostoji, zasto je onda spominjete iz dana u dan? Hahahahahaha boli vas dominacija, tek ce vas boleti purgeri

      0
      0
      Odgovori
      • „Zvezda ne postoji“ sta ti tu nije jasno. A da ti volis Covica,Terzica,Vesica i velikog AV , tebi mozaj nije u funkciji.Pozdravi mamu.

        0
        0
        Odgovori
    • Mozga bez
      Taj,koga samo ti nazivaš generalom,trenutno demonstrira svoje „veliko znanje“u Limožu gde sa ubedljivo najskupljim timom,drži visoko 11.mesto od 16 ekipa,što ga dovodi u vojnoj hijerarhiji,koju si ti upotrebio,u rangu običnog vojnika prašinara,nije čak ni za razvodnika.

      0
      0
      Odgovori
      • Sto jes jes, nije Dule ubio premijera, samaro Dzajuca i prebijao novinare pa da bude legenda. Svi su dokazi zakljucani u fioci i cekaju trenutak kada pudlica ne bude vise od koristi.Ne kraju krajeva,imas slike i snimke kako izgledaju novinari posle bliskog susreta, sve je tu jasno. Dok se kod vas sve svodi na rekla kazala,zna pudlica da je neko gepekovao sudije,ucenjivao,pretio.Pudlica se razume samo u eksel tabele i narucene tekstove. Jasno je ja napisem „Istine bez“ jer ste teski plagijat,losa kopija KK Partizan i cela prica o FMP (laznoj zvezdi) je los pokusaj manipulacije. zato za sve vazi“MOZGA BEZ“ .POZDRAVI MAMU

        0
        0
        Odgovori
  2. bome neka ide gledam ove poraze pa najveći krivac je on sam ej 11-0 on neuzima tajmaut tako dosta puta alo pa gde je tu logika šta treba da se odma odljepe na 15 razlike pa se ti posle ubijaj za vraćanje u utakmicu.bolje mi gledati serije nego svoje zivce kidati.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter