0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EVROLIGA: Real i Olimpijakos ‘vladari’ svojih parketa (VIDEO)

Objavljeno: 27.01.17 u 23:43

U poslednja dva meča 20. runde Evrolige pobede su upisali Olimpijakos i Real Madrid.
Grci su prilično ubedljivo otpočeli meč sa Bambergom koji se u uvodnom kvartalu nije snašao kako valja pa je već tada imao dvocifreni deficit. Ubrzo su i Nemci upalili motore, ali su crveno-beli sve vreem pratili ritam gostiju i tako nisu dozvoljavali da dođe do većeg smanjivanja razlike. U finišu je Brose Baskets zapratio, ali nedovoljno da se ugrozi pobeda Olimpijakosa.

(Izvor: YouTube/ EUROLEAGUE BASKETBALL)

U pobedničkom taboru najbolji su bili Kem Birč i Vasilis Spanulis sa po 15 poena, dok je Birč imao i 14 skokova. Na drugoj strani je Nikolo Meli uspeo da postigne 14 poena.

EVRLOLIGA: Zvezdi stižu lepe vesti sa svih strana, nakon CSKA, dobar posao im napravili Žalgiris i Baskonija!

I u drugom meču je prva deonica bila krucijalna za dalje razvijanje rezultata. Madriđani su protiv Armanija bolje počeli, ali su Italijani stigli do preokreta već u drugom kvartalu u kojem su ubacili čak 31 poen. Ekipa iz Milana je imala prednost sve do finiša kada je malo toga uspela da pogodi, što je Real u potpunosti iskoristio, preokrenuo i upisao novu pobedu.

Sa 20 poena je Serhio Ljulj bio najkorisniji igrač meča, dok ga je pratio Dončić koji je imao 17. Krunoslav Simon je takođe ubacio 20 poena sa odličnim procentom šuta za dva (4/4).

EVROLIGA: Armija bez Tea slavila nad Efesom i učinila veliku uslugu Zvezdi!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter