3
Evroliga

DINO RAĐA SE ‘POSPRDAO’ SA FIBA: Ligu šampiona će osvojiti CSKA! O ne, pogrešna liga! (VIDEO)

Objavljeno: 27.01.17 u 16:12

Pre nego što je doneo lošu sreću Partizanu, legendarni hrvatski košarkaš Dino Rađa našalio se na račun FIBA takmičenja, čiji je predstavnik na žrebu bio.

Navijači Partizana danas nisu se proslavili kada su u dva navrata videli koje im je ‘kuglice’ dodelio bivši jugoslovenski as Dino Rađa.

ŽREB ZA FIBA LIGU ŠAMPIONA: Neverovatno – Partizan dobio rivala kog je najmanje želeo! (FOTO)

Prvo im je za rivala u šesnaestini finala dodelio ‘bratski’ PAOK iz Soluna, da bi u osmini finala pobedniku tog dvomeča ‘zadao kosku’ u vidu španskih Tenerifa.

TRNOVIT PUT PARTIZANA: Ni mogući rival u osmini finala nije doneo radost Grobarima! (FOTO)

Međutim, ni sam Rađa nije imao najsjajniji dan na poslu, jer je napravio gaf o kom se priča na društvenim mrežama posle obavljenog žreba.

PAOK JE VEĆ SPREMAN: Želeli su Partizan i odmah su mu poslali lepu poruku (FOTO)

Da li svesno ili ne, Hrvat je ‘zanimljivo pogrešio’ kada ga je voditeljka upitala ko bi mogao da osvoji ovogodišnje FIBA Ligu šampiona.

– Pa, mislim da će osvojiti CSKA – odgovorio je Dino Rađa, iako je delovalo da je svestan svoje greške, s obzirom da se Moskovljani takmiče u ‘rivalskom’ takmičenju, Evroligi.

– O ne, pogrešno takmičenje. Pa, tražila si da kažem nešto zanimljivo – pokušao je da se ispravi Rađa.

Pogledajte njegov gaf na 10:50 priloženog snimka:

(Izvor: youtube / Basketball Champions League)

0
0

3 Komentara

  1. .!. XXAAXXAA .!. Tacno, sluti, ubedjen sam, da ce se djordjova PRIVATNA EL UBRZO-UKINUTI ili promeniti format kao i gazdu, iz prostog razloga sto nece biti kk koji ce moci da PLACAJU „UPAD“ U ZATVORENU LJIGU, tako da ce novoformirani kk PONOVO U RUPU .!. XXAAXXAA .!. A sto se ‘srece’ tice, radja je odlicno izvukao, posto ce u svakom slucaju CRNO-BELI KLUB ICI DALJE .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter