4
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA APELUJE: Bez ubacivanja stvari na teren i bilo kakvih ulazaka, to samo šteti klubu (FOTO)

Objavljeno: 26.01.17 u 14:45

Crvena zvezda će večeras imati težak posao – igrački kadar, ali i organizacioni.
Šampion ABA lige dočekuje Panatinaikos od 19 časova u 20. kolu Evrolige. Odavno je poznato da će tribine dvorane ‘Aleksandar Nikolić’ biti krcate, te je klub izdao saopštenje kako bi se izbegle neprijatnosti.

Crvneno-beli su više puta kažnjavani od strane takmičenja zbog nekorektnog navijanja, odnosno ubacivanja kovanica i sličnih predmeta na teren kao i ulaska navijača po završetku meča. To nije u skladu sa pravilnikom Evrolige, pogotovo prvo navedeno, pa klub moli svoje navijače da se ove stvari izbegnu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Beogradski tim će biti kažnjen zbog ulaska bilo kog lica koje nije službeno, odnosno delegirano od strane kluba, kao što je to bio slučaj u meču sa Fenerbahčeom kada je Zvezda morala da uplati 1500 evra na račun Evrolige.

Sem novčanih kazni, Zvezda je upozorena i na one gde će takmičenje suspendovati trbine, odnosno da crveno-beli nekoliko utakmica u Beogradu neće igrati pred navijačima.

0
0

4 Komentara

  1. …a STA „gani pa ‘imaju’ da ubace OSIM, starih kisobrana, cetki, metli, serpi, lonaca i poklopaca..??!!!! SIGURNO NISU ‘mislili’ na sitne kovanice tj. sitnis ili kovani novac, posto se odlicno ZNA, da „gani novca-NEMAJU, mozda TEK po koju banku sto im gazda i OSNIVAC ‘UDELI“ na bankomatu tj. BLAGAJNI fabrike za OTKUP SEKUNDARNIH ‘SIROVINA“ .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter