0
Evropske lige

PLJUŠTALA ISKLJUČENJA: Dinamo –Zaglebje 3:1 u golovima, 2:3 u crvenim kartonima! (VIDEO)

Objavljeno: 26.01.17 u 22:12

Ne znamo koliko bi termin prijateljska utakmica bio primenljiv za duel zagrebačkog Dinama i Zaglebja, s obzirom na opštu tučnjavu koja je trajala tokom čitvog meča.

Hrvatski šampion je ovu utakmicu rešo u svoju korist, bar što se golova tiče, rezultatom 3:1 ali je ovaj rezultat zasenio jedan drugi statistički podatak, a to je broj isključenja.

Ovaj susret obečežilo je čak pet isključenja, dva u redovima Dinama i tri u redovima poljske ekipe, a već do poluvremena obe ekipe su zaradile po dva crvena kartona.

Najpre su posle međusobnog koškanja, u 21. Minutu isključeni Hodžić i Tošik, nakon čega je umalo izbio i opšti haos na terenu. Do varnica je došlo i osam minuta kasnije kada je sudija ponovo morao da se maši crvenog kartona, kada je igrač Lubina, Guldan, isključen nakon nervoznog starta.

Da se na poluvreme ode u jednakom brojnom stanju postarao se igrač „ modrih“ Moro, koji je oštro uleteo u telo rivala, zbog čega je zaradio drugi žuti karton, odnosno automatski crveni.

Naredno poluvreme počelo je sa po 11 igrača na obe strane ali ipak nije završen tom brojkom, jer je Madera u 52. minutu, zbog udaranja bez lopte zaradio drugi žuti.

Na šta je ovaj susret ličio, moćete pogledati u priloženom videu.

Izvor: Youtube/BalkanSportsNews

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter