7
Evroliga

FOTO: STARSPORT

MA, SVI SU U ČUDU: Ni hrvatski komentator ne veruje kako Zvezda dominira u Evropi (VIDEO)

Objavljeno: 26.01.17 u 22:22

Hrvatski komentator nije štedeo reči hvale na račun šampiona Srbije.

Bez obzira da li se Crvena zvezda plasirala u TOP 8 Evrolige ili otišla korak dalje, aktuelna sezona će se pamtiti kao ‘jedna u 100’ u kojoj je Crvena zvezda bila bolja od Barselone, Real Madrida, CSKA Moskve, Fenerbahčea, Makabija, Baskonije i ostalih evropskih giganata.

To nailazi na veliko iznenađenje ljubitelja košarke širom Evrope, a ravnodušni nisu ni u ‘komšiluku’, u Hrvatskoj.

BAKLJADA U PIONIRU: Ovako se slavila pobeda na parketu beogradskog ‘Hrama košarke’! (VIDEO)

Evo kako tamošnji komentator večerašnje utakmice između Zvezde i Panatinaikosa vidi igre crveno-belih u dosadašnjem toku sezone, kao i šta im prognozira u završnici Evrolige.

(Izvor: youtube / iPycO)

Na zanimljiv način tokom meča je i prokomentarisao fenomenalan potez i pogodak Stefana Jovića u finišu prvog poluvremena.

STEF KARI U DRESU ZVEZDE: Ne, to je Stefan Jović! Nestvarna magija na kraju poluvremena! (VIDEO)

(Izvor: youtube / iPycO)

0
0

7 Komentara

  1. Ne, magarce, ako je Baskonija pustia Zvezdu zato sto je Vucic obecao Spancima povlascen izvoz Spanskih serija u Srbiju, a znamo za dogovor CSKA – avioni, onda je sa Zelenim Zecovima dogovereno da puste Zvezdu, ne bi li prosao kontigent Grcke alve u Srbiju…Pazi, tako smo u mogucnosti, a ti zakukavaj po portalima, i histericno se smej, ipak si ti retardiran.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter