0
Evropske lige

KAŽU DA JE SVE ZAVRŠENO: Ivanović se vraća na mesto, odakle se vinuo u ’zvezde’?!

Objavljeno: 26.01.17 u 18:47

Kako prenosi „Sport ekspres“, kapiten reprezentacije Srbije dogovorio je povratak u Rusiju.

Već od početka sezone, postalo je jasno da Antonio Konte ne računa na Branislava Ivanovića, i kako se zimski prelazni rok primicao, priče o njegovom odlasku iz Čelsija su bile sve glasnije.

Kao naredna moguća destinacija pominjani su brojni klubovi, između ostalih Barselona, Juventus, Valensija, Everon, ali onda je stigla jedna ponuda koju je zaista teško odbiti.

Prema tvrdnji ruskog lista „Sport ekstres“, srpski defanzivac je postigao dogovor sa Zenitom iz Sankt Peterburga, sa kojim će potpisati saradnju na dve ipo godine.

Kako ovaj list navodi, Ivanović bi na osnovu ovog ugovora zarađivao čak 5 miliona evra na godišnjem nvou, što je duplo više od onog što je nudio Juventus.

Prema njihovim tvrdnjama, priča je pred samom finalizacijom i u narednih par dana ovaj transfer bi trebao da bude ozvaničen.

Ukoliko do zaključenja posla dođe, tridesetdvogodišnji Ivanović bi se vratio u Rusiju, odakle je i napravio ozbiljan proboj u karijeri, nastupajući za moskovsku Lokomotivu. Upravo iz redova Moskovljana Bane je i napravio trasfer u Čelsi, gde je napravio svoje najveće igračke uspehe.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter