0
Domaći fudbal

FOTO: FK VOŽDOVAC

NOVA LICA: Superliga sve jača, Voždovac promovisao pojačanja (VIDEO)

Objavljeno: 25.01.17 u 18:07

Tim Ilije Stolice pojačan je sa Ivanom Markovićem i Borkom Duronjićem.
Ivan Marković je ponikao u Partizanu gde je obećavao i verovalo se da će izrasti u jednog od fudbalera na kojem će crno-beli dosta zaraditi, ali se to nije desilo jer je veoma mlad otišau u Koronu. Nakon toga je igrao u CSKA iz Sofije, Levadijakos, Černomorec i Gjeongnam u Južnoj Koreji, da bi se posle pune četiri godine vratio u srpski fudbal.

– Drago mi je i Srećan sam što sam se vratio u Srbiju. Zadovoljan sam izborom koji sam napravio, Voždovac je prava sredina za mene. Ekipa ima potencijal i dobro se radi i verujem da ćemo ostvariti cilj, a to je plasman u plej-of, kazao je Marković.

Što se Duronjića tiče, ovaj mladi fudbaler je ponikao na drugoj strani Autokomande, u taboru Crvene zvezde, odakle je prešao u omladinski tim OFK Beograda u kojem je imao seniorski debi.

– Dobro organizovan klub, jedan od najbolje organizovanih u Srbiji. Pravi klub za nas, složio bih se sa saigračem. Pre svega cilj nam je plej-of, a onda i Evropa. Mislim da možemo da ostvarimo zacrtano, odlična atmosfera nas prati, ali videćemo sve na terenu, dodao je Duronjić.

‘Zmajevi’ u petak odlaze u Tursku na narednu fazu priprema, u Antaliji će igrati protiv Ordabašija, Akademije Pandev, Šahtjor Soligorska i Stala.

(Izvor: YouTube/Sportnetwork TV)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter