0
Košarka

NIJE BILO UZALUD: Nikola Jokić na „ol-star“ vikendu! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 25.01.17 u 20:59

Centar Denver Nagetsa i reprezentacije Srbije nastupiće na meču „Rising stars challenge“.

Pre onog glavnog događaja, kada se „sudaraju“ istok i zapad, kao prethodnica služi meč „zvezda u usponu“.

Ono što je do skoro bio susret „rukija“ i „sofmora“ (igrači kojima je druga sezona u ligi), od prošle godine je prebačeno na susret između mladih nada SAD i „tima sveta“, za koji će ove godine, po drugi put od kad je u NBA ligi, nastupiti Nikola Jokić.

Jokić ove godine beleži 15,2 poena, 8,4 skoka i 3,9 asistencije po meču, čime je zaslužio da se nađe među odabranim igračima za ovaj spektakl, mada još uvek nije poznato da li će biti i „starter“, pošto su mu konkurencija saigrači Emanuel Mudiaj i Džamal Marej. 

Pored njih, u „timu sveta“ igraće i Dante Egzum (Juta), Trej Lajls (Juta), Badi Hild (Nju Orleans), Kristaps Porzingis (Njujork), Domantas Sabonis (Oklahoma) i Dario Šarić (Filadelfija).

Tim „SAD“ će činiti samo tri „rukija“ – Malkom Brogdon (Milvoki), Markis Kris (Finiks) i Brendom Ingram (LA Lejkers), dok su ostatak „sofmori“: Devin Buker (Finiks), Frenk Kaminski (Šarlot), Džahil Okafor (Filadelfija), Danđelo Rasel (LA Lejkers), Džonatan Simons (San Antonio), Karl Entoni-Tauns (Minesota) i Majls Tarner (Indijana).

Prošle godine je tim „SAD“ slavio 157:154 uz 12 poena Nikole Jokića.

(Youtube/Radonja CZV)

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter