0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

SIMONOVIĆ NAKON VELIKE POBEDE: Ovo je savršenstvo!

Objavljeno: 25.01.17 u 00:14

Zvezdin snajper, Marko Simonović, ocenio je da je njegova ekipa odigrala savršen meč, protiv jednog od najtežih protvnika u takmičenju. 

Srpski šampion je lakše nego što su i najveći optimisti očekivali, ostvario užasno važnu pobedu nad Baskonijom, koja uz kombinaciju ostalih rezultata širom otvara Zvezdi vrata ka plasmanu u plej-of.

Ova pobeda bila je šesta uzastopna crveno-belih u Evroligi, a jedan od najzaslužnijih za ovaj niz je svakako Marko Simonović, koji, slobodno se može reći, igra u životnoj formi.

Iskusni bek je utakmicu završio sa učinkom od 23 poena i pet skokova, a nakon meča čestitao je svojim saigračima na jednom savršenoj predstavi.

-Velika pobeda za nas. Znali smo da će ovo biti teška utakmica, oni su sjajan tim sa karakterom. Igraju dobro tokom cele sezone i imali su težak meč prošle nedelje. Ušli smo u utakmicu kao u svaku drugu i bilo je savršeno. Pobedili su nas u Beogradu i to je bio još jedan razlog za nas da igramo što bolje i da pobedimo i uspeli smo. – rekao je reprezentativac Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter