1
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

„JES’ VIDIO GOLA?“: Ivan Šaponjić ponovio čuvenu Ibrahimovićevu majstoriju! (VIDEO)

Objavljeno: 24.01.17 u 09:28

Kako bi sada ovaj gol prokomentarisao Zdravko Kuzmanović?

Drugi tim Benfike sinoć je poražen od Varzima sa 2:1 na svom terenu, a jedini gol za ‘orlove’ postigao je Ivan Šaponjić. Bivši napadač Partizana još jednom je zatresao mrežu kao član Benfike ‘B’, a ovog puta to je učinio na nesvakidašnji način. 

U 79. minutu centaršut sa leve strane zahvatio je umesto glavom, desnom nogom i to zadnjim delom – petom. Potpuno okrenut od gola rivala,’štiklom’ je ubacio loptu u prazno mrežu.


Ivan Saponjic GOAL HD Benfica B 1-2 Varzim 23… by 87taras

Ovaj gol podsetio je na majstoriju Zlatana Ibrahimovića još dok je bio član Intera, kada je na sličan način zakucao loptu u mrežu Bolonje.

Ostala je i dobro poznata reakcija Zdravka Kuzmanovića na taj gol Ibre i od tada njegova čuvena rečenica: „Jes’ vidio gola što je dao?!’

(Izvor: youtube / isikoff)

0
0

1 Komentara

  1. Ko god da je od vas poredio ova dva gola sram ga bilo !!!!Ne da nemaju slicnosti nego je ovo bezobrazluk.Napisite kako Ivan Saponjic puci usne posle svakog postignutog gola jer zna da ga novinari slikaju u tom trenutku i zeli da bude lepsi.Jedino se slazem sa slikom koju ste postavili na VESTIMA…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter