0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SUPERLIGA U MALOM: Muslin okupio igrače u Staroj Pazovi (FOTO)

Objavljeno: 23.01.17 u 15:17

Reprezentacija sačinjena od fudbalera Superlige se okupila u Kući fudbala.
Slavoljub Muslin je odabrao najbolje iz domaćeg prvenstva koji će se 29. januara naći u San Dijegu, oni su se isključili sa priprema svojih klubova i došli u Staru Pazovu kako bi se eventualno nametnuli selektoru za poziv i u A selekciju.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Na spisku nekadašnjeg šefa struke su se našli: Filip Manojlović (Crvena zvezda) i Ognjen Čančarević (Radnik, Surdulica), igrači Nikola Maraš (Rad), Lazar Jovanović (Borac Čačak), Vladimir Kovačević (Vojvodina), Nemanja Ćalasan (Spartak), Marko Klisura (Bačka), Nikola Ćirković (Voždovac), Nemanja Miletić (Partizan), Marko Jevtović (Partizan), Stefan Panić (Metalac), Jovan Đokić (Javor), Marko Gobeljić (Napredak), Aleksandar Paločević (Vojvodina), Enver Alivodić (Novi Pazar), Srđan Plavšić (Crvena zvezda), Marko Mrkić (Radnički, Niš) i Saša Jovanović (Mladost, Lučani).

Srpski fudbaleri će odraditi nekoliko treninga u Sportskom centru FSS kako bi što spremniji izašli pred igrače američkog prvenstva koji će nastupati u punom sastavu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter