6
Domaći fudbal

RASPUCANA ZVEZDA: Milić i Pavkov nagovestili svoj potencijal, u prvom delu utakmice sa Jadranom

Objavljeno: 23.01.17 u 14:03

Fudbaleri Crvene zvezde trenutno igraju svoj drugi meč na pripremama u Sloveniji, gde protiv ekipe Jadrana vode sa 3:0 na poluvremenu.

Na ovom meču trener Miodrag Božović uglavnom je šansu pružio novajlijama a oni su to odlično iskoristili i nagovestili da je uprava crveno-beli napravila pogotke njigovim angažovanjem.

Pre svih istakao se, Nemanja Milić, pridošlica iz subotičkog Spartaka, koji je u dva navrata pogađao gol protivnika.

Mladi napadač je golove postzao u 22. i 30. minutu i pokazao da će biti dobro pojačanje u navalnoj liniji tima iz „Lutice Bogdana“, sa kojom je trener Božović muku mučio ove jeseni.

Uz Milića u strelce se u finišu prvog dela upisao i Milan Pavkov, koji je i na startu meča imao priliku da zatrese mrežu a izuzetno je bio opasan i Adžić.

Sve u svemu videli smo jedno dobro izdanje, ovog mladog tima Zvezde i u nastavku se svakako očekuje da nastave sa golgeterskom serijom.

 

0
0

6 Komentara

  1. svi ovi protivnici koji nasa dva najveca kluba pobedjuju na ovim nazovi pripremama su sarena laza… gospodo ako su nam kopar ankaran i jadran pokazatelj sta smo kupili od igraca i ako su nam to ekipe sa kojima treba da uigravamo nase ekipe onda neka sve ide dodjavola … sparingujemo na pripremama sa nekim nizerazrednim ekipama sto se ne ugovore neke jace ekipe koliko vidim nemci igraju prijateljske pa njihov treceligas je bolji od naseg prvoligasa ,i posle ocemo rezultat u evropi…sve ovo je bespotrebno bacanje para idu u sloveniju kao sticu kondiciju toplije vreme i sl a ovamo kad dodje nastavak prvenstva bice kriva minus temperatura losi tereni i sl…sve bi ja to na avalu pa trci po hladnom vremenu da vidis koja kondicija se tada stice

    0
    0
    Odgovori
    • Ako tako pricas onda cemo ovako…
      Zvezda igra sa timovima iz trece i cetvrte lige a Partizan igra sa prvoligasima Koper je peti u prvoj ligi Slovenije,a odakle su timovi sto Zvezda igra sa njima i odakle ih iskopaju to bog sami zna,ali ipak ovo su pripremne utakmice tako da i nije bitno sa kim igras nego da se igraci uklope i napravi tim.Ali realno kad pogledas to sto ti pricas,Partizan ima mnogo kvalitetnije protivnike nego Zvezda sto igra sa ovim divljacima.

      0
      0
      Odgovori
      • Što se tiče ovih priprema,do sada,u pravu si,ali nisu samo ove pripreme u pitanju…i partizan je zakazivao sa nižerazrednim ekipama,evo prvu tekmu ste odigrali protiv BSK a sećam se kad ste redovno na letnjim pripremama igrali protiv Sloge iz Bajine bašte ili Požege ili Zlatiborca,tako da je samo pitanje trenutka kad će ponovo.Stvar je trenera da li će krenuti sa slabijim ili jačim protivnicima.Prve utakmice nikako ne bi trebalo da se igraju protiv jačih od sebe.

        0
        0
        Odgovori
      • Ne pricaj bezveze jer ko je ikad igrao neki sport zna da se prvo krece sa slabijim protivnicima i onda posle u drugom delu priprema tj pred pocetak sezone dolaze jaci timovi da se vidi koliko se napredovalo…Npr Zvezda je i prosle sezone igrala prvi deo ovako sa slabijim ekipama pa posle igrala sa Zorjom (Ukrajina),Pandurijem (Rumunija),Krsko (Slovenija) to su sve prvoligasi…Partizan je isto prosle godine igrao neke prijateljske protiv krs timova kao: Pogon,Gdansk,Druteks Bitovija,Vitorul,Teleoptik,Zemun,Polimlje,razne selekcije Zlatibora,Bajine Baste itd…

        0
        0
        Odgovori
      • Ja Jasan pričao i o nama i o vama ne znam sto upoređujes naše i vaše protivnike tebi ako je koper u vašem rangu ok izvini meni ni on ni oni timovi nisu u rangu zvezde

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter