5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RAPORT IZ SLOVENIJE: Grof zadovoljan novajlijama i omladincima, najavio i nova pojačanja!

Objavljeno: 23.01.17 u 16:48

Trener Crvene zvezde naglasio je da će navijači morati još malo da se strpe do novih transfera, jer u klubu žele dobro da se uvere u kvalitete potencijalnih pojačanja.

Nakon dve odigrane utakmice, na pripremama u Sloveniji, šef stručnog štaba Zvezde, Miodrag Božović, može biti zadovoljan onime što je video.

Zvezda je u ovim mečevima zabeležila pobede od 7:0 i 10:0, a posebno su se istakle novajlije u timu, koje su nagovestile da je klub napravio pravi potez njihovim angažovanjem.

Prvi meč protiv Ankarana obeležio je sa tri pogotka Milan Vujaklija, dok su se u današnjem meču sa Jadranom, posebno istakao trio Milić, Pavkov i mladi Romanić. Takođe i ostali igrači pokazali su se u dobrom svetlu, posebno omladinci koji su dokazali da crveno-beli ne moraju da brinu za budućnost.

-Trenirali smo, odradili smo ono što je i trebalo da odradimo. Imali smo dve utakmice protiv protivnika koji su pogodni za ovaj deo priprema. Proverili smo neke igrače, pre svega mlade. Videli smo šta ko može, i uglavnom mislim da je bilo kako treba – rekao je Božović i koji se zatim posebno osvrnuo na pridošlice i zvezdinu mlađariju.

– Što se tiče igrača koji su stigli u ovom prelaznom roku, još je rano donositi sud, ali mislim da će biti prava pojačanja. Mladi igrači su pokazali da poseduju izvanredan kvalitet, ali to smo i znali. Mogu da kažem da Zvezda ima nekoliko mladih igrača koji mnogo obećavaju

Crveno-beli su u obe utakmice nastupili u formaciji 4-4-2,  međutim ostaje pitanje da li će i povratkom Gelora Kange, koji je na Afričkom kupu nacija, doći i do promene formacije. Takođe crnogorski stučnjak je najavio i nova pojačanja, kaja bi trebalo značajno da podignu kvalitet tima.

-Kada se Kanga vrati, igraće, a da li ćemo mi igrati sa jednim ili sa dva napadača, videćemo.  Do kraja prelaznog roka pokušaćemo da dovedemo još dva, možda i tri igrača, ali tek kada budemo 100 odsto sigurni da su pojačanja. Imali smo i promašaje tokom prethodnih prelaznih rokova, ali sada stvarno ne bismo smeli da pogrešimo. Pokušaćemo da na poziciji desnog beka pronađemo igrača, a za Mijailovića je bolje da pronađe klub u kojem će moći da igra.- zaključio je Božović za klupski sajt Zvezde.

0
0

5 Komentara

  1. ‘APORT iz Slo. je sledeci tj. zakljucak je, fkcz igracki ‘kadar’ nije ni potreban, njihova ‘titula’ u premi’er ljigi je ODLUCENA NA SASTANKU U PONOC, tako da abolirane sluge zla mogu da nastave sa svojom demagogijom i spinovanjem putnjicave naturalizovane ‘javnosti’..jos loma..i NESTALOOO BOOOOMMMM .!. XXAAXXAA .!………………….

    0
    0
    Odgovori
  2. ‘APORT iz Slo. je sledeci tj. zakljucak je, fkcz igracki ‘kadar’ nije ni potreban, njihova ‘titula’ u premi’er ljigi je ODLUCENA NA SASTANKU U PONOC, tako da abolirane sluge zla mogu da nastave sa svojom demagogijom i spinovanjem putnjicave naturalizovane ‘javnosti’..jos loma..i NESTALOOO BOOOOMMMM .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. Izgubili kompas od straha. Usisivac je ponovo proradio, pa ce posle biti kuku pomagaj. Od svega sto su usisali nema ni „I“ od igraca,dzaba alibi ovi rezultati sa amaterima.
    Partizanu je najvaznije da ne rasprodaje najbolje igrace. To je pravo pojacanje,plus dva ozbiljna pridosla internacionalca. Iskreno bi mi bilo drago da jos samo dovedu jednu jaku desetku, moze i Palocevic! S obzirom da u junu sledi ozbiljna selidba nekih od ponajboljih igraca, mozda je pametno bas sada dovesti nekolicinu dobrih mladih igaca,vec afirmisanih,poput Vukanovica iz Napretka i Jovanovica iz Mladosti.
    Partizan je sampion i nema sansi da ga iko zaustavi!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. bozovicu, u svakom prelaznomroku isto … opet dovodis novih 11 … KO TO SVE bozovicu PLACA … ?! koliko pod ugovor TRULA-PREZADUZENA zvezda igraca ima … ??? to ni TI bozovicu, dok do suda NE dodje NE znas … bozovicu, pitaj stojanovica, u sta se i sam u ovo proteklo-provedeno vreme u zvezdi i sam se uverio … zvezdino jedino pravo pojacanje je : da vuci i SNS na vlasti ostanu … ko ce u upravi biti … ILI … terener i igraci na teren istrcati … tako je svejedno …. rezultat se zna i kome titula pripada … a onda dolazi SEZONA KUPANJA … pa novi rezlaz … kud koji mili moji … i bez vas se moze … samo vucic da ostane.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter