0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

MITROVIĆ I BJELICA: Svaka pobeda u Evroligi je velika, nadigrali su nas u Beogradu ali daćemo maksimum (VIDEO)

Objavljeno: 23.01.17 u 16:15

Crvena zvezda sutra od 21.30 gostuje Baskoniji u okviru 19. kola Evrolige.
Danas će se u popodnevnim časovima puleni Dejana Radonjića uputiti ka Španiji kako bi nastavili pobednički niz u Evroligi.

– U Beogradu smo bili kratko, bilo je dovoljno da odradimo dva treninga i pripremu utakmice u Vitoriji. Slede nam dve utakmice u tri dana, ponavlja se ono što smo već radili u dva navrata ove sezone u Evroligi. Idemo u Španiju u dobrom raspoloženju i gotovo kompletni, nema povređenog Dangubića, ali svi ostali smo zdravi, i želimo da odigramo dobru utakmicu protiv Baskonije. Pobede koje smo zabeležili nam daju samopouzdanje da nastavimo da radimo i igramo kao i do sada. Baskonija već drugu sezonu zaredom igra izvanredno, igrali su F4 prošle sezone i ove godine zabeležili mnogo pobeda. Plasman na tabeli pokazuje o kakvoj ekipi se radi. Nadigrali su nas u Beogradu, ali to je davna prošlost, ovo je nova utakmica, kazao je Milko Bjelica.

Ekipa Crvene zvezde mts treniraće u dvorani „Fernando Buesa“ na dan utakmice, koja počinje u 21.30, a povratak u Srbiju će uslediti brzo nakon meča, već u sredu prepodne.

– Idemo na noge jednoj ekipi koja igra izvanredno u kontinuitetu već dve sezone. Igraju lepu košarku, lepo ih je gledati a terenu. U prvom meču u Beogradu su nas potpuno nadigrali, bez ikakvo šanse da preokrenemo rezultat. To je motiv više da odigramo dobru utakmicu i uradimo sve ono što nismo u „Kombank Areni“ i dođemo do pobede koja bi bila ogromna, uostalom kao i svaka u ovogodišnjoj Evrolige, dodao je kapiten tima, Luka Mitrović.

U ovom takmičenju crveno-beli trenutno zauzimaju sedmu poziciju sa 10 pobeda i osam neuspeha, dok je Baskonija četvrta sa skorom 11-7.

(Izvor: YouTube/EUROLEAGUE BASKETBALL)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter