7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JEVTOVIĆ: Igramo bolje od Zvezde, za Marka Nikolića i u vatru (FOTO)

Objavljeno: 23.01.17 u 09:34

Jedan od izuzetno bitnih šrafova Partizana jeste vezista sa defanzivnim zadacima – Marko Jevtović.
Partizan je trenutno u Sloveniji gde se priprema za nova iskušenja u Superligi, tamo je i Jevtović kojeg je selektor Slavoljub Muslin pozvao u reprezentaciju koja će igrati protiv MLS lige u San Dijegu.

– Prija mi podrška trenera, naravno. Kada je šef došao održali smo sastanak, on mi je kazao kako me veoma ceni i da ću igrati. Na meni je da mu se odužim dobrim partijama. Ide nam kako treba, nadam se da ćemo i nastaviti u tom ritmu, otpočeo je Jevtović na koga je Marko Nikolić, uz Evertona, stavio veto na prodaju ove zime.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Srpski fudbaler je i prokomentarisao trenutno stanje u Superligi i trku sa Crvenom zvezdom na proleće.

– Zvezda ima neosporan kvalitet, igrali su bolje prošle sezone ali mi sada igramo kvalitetnije, to je činjenica. Tu razliku imaju još od starta, ali vreme će pokazati ko je zapravo bolji, kazao je Marko Jevtović.

Fudbaler je još rekao da očekuje lepe vesti povodom suspenzije Partizana od strane UEFA, kao i da bio on, a i ceo tim, i u vatru skočili ukoliko je to potrebno za sadašnjeg šefa struke.

0
0

7 Komentara

  1. Ma najvaznije je da vi igrate bolje od Zvezde..Tu je i onaj zvalonja Jajoglu (gdk), koji se polako , ali sigurno oducava od basketa, sad prelazi na fudbal pun nade…

    0
    0
    Odgovori
  2. Vrlo smjela izjava…To da li igramo bolje od Zvijezde moramo i dokazati na terenu protiv njih…Uvijek nam se ovake stvari i izjave obiju o glavu!Ne volim trenera Nikolića kao osobu jer je uvijek nadmen i prepotentan i to prenosi i na igrače koji nemaju ni čestitu sezonu u nogama,a već davaju izjave ovog tipa.Daj Bože da sve bude kao što kažu…

    0
    0
    Odgovori
  3. Da igrate bolje vi bi imali prednost!! Cuj oni imaju prednost od starta pa prvenstvo se racuna od prvog kola a ne od zadnja dva meseca!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Naravno Jevto, da igrate bolje od ‘ekipe’ na cijem je celu-ZENA, koja se vredja, place i moli, da prestane ‘BOLNO’ (po nju) IZNOSENJE ISTINE I CINJENICNOG STANJA U DRZ. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  5. Puna su vam usta Zvezde! Ajde gledaj svoj vojni klub sad će presuda od CAs pa ima da plačete za sve pare.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter