0
Evropske lige

HOTSPORT FANTAZI: ‘I tako’ i dalje na vrhu, Stanković prestigao Grubora na drugoj poziciji (FOTO)

Objavljeno: 23.01.17 u 13:36

Na čelu tabele je poovo došlo do promena, ali je Slobodan Prodan još uvek suvereno prvi.
Iza njega je solidno kolo, skupio je 59 bodova zahvaljujući Brantu iz VBA i sudiji koji je svirao Arsenalu jedanaesterac u finišu, a realizovao ga kapitenj njegove ‘I tako’ ekipe Aleksis Sančez. Ivan Stanković je odlično odigrao i popeo se na drugo mesto tako što je iza sebe ostavio ‘Chelsea’ i Miloša Grubora. Stankovićevi ‘džedaji’ (‘Dzedaji****’ ekipa) su imali 73 poena, samo Mekoli i Kejhil su mu iz zadnjeg reda doneli 27, a i njemu je Sančez bio kapiten. Što se treće pozicije tiče, na nju je pao Grubor koji je imao samo 46 poena, i u ovoj ekipi je Čileanac nosio traku, a pored njega je bodove doneo i Firmino (14).

FOTO: FANTASY.PREMIERLEAGUE.COM
FOTO: FANTASY.PREMIERLEAGUE.COM

Što se ovog, 22. kola tiče, najbolji učinak je imao trenutno 255. u HotSport.rs ligi – Lazar Sember. U njegovoj ekipi ‘LS1099’ je najviše poena imao De Brujne, 26, koji mu je bio i kapiten. Ovom momku je Kolman doneo 15, Dini devet, Košelni i Mozes po osam, a po šest Košta i Čadli. Drugoplasirana ekipa je u ovom kolu bila ‘maki4684’ i njen menadžer Mario Kraguljac koji je sa 82 poena skočio na 110. poziciju, a treći je bio Marko Eremija sa 81 poenom, on trenutno zauzima 175. mesto.

Kada je reč o idealnom timu kola koji bi vam doneo najviše bodova, on bi izgledao ovako, na golu bi bio Foster (7), u odbrani Kolman (15), Kejhil (15), Brant (13), Sedrik (12) i Mekoli (12), na sredini Firmino (14), De Brujne (13) i Flečer (10), dok bi napad činili Kerol (13) i Ljorente (13).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter