1
Lifestyle

FOTO: STARSPORT

ŽIVOT PIŠE ROMANE: Jedan Delija nije doživeo pobedu crveno-belih nad CSKA, ali je spasio život svom ‘drugaru’ sa tribine (VIDEO)

Objavljeno: 22.01.17 u 22:15

Neverovatna priča stiže nam iz Beograda gde je pokojni navijač Crvene zvezde pomogao svom ‘saigraču’ sa tribine da pobedi opaku bolest.

Još jedna neverovatna životna priča. Navijač Crvene zvezde Zoran Ašanin na utakmici Crvene zvezde i CSKA iz Moskve doživeo je moždani udar od prevelikog uzbuđenja i nažalost je preminuo dva dana kasnije u Urgentnom centru. Odlukom njegovih roditelja zdravi organi su donirani onima kojima je bilo najpotrebnije. Ispostavilo se da je Zoran odlukom svoje porodice spasao život svom ‘saborcu’ sa tribine Dušanu Smiljkiću koji je bio na istoj utakmici, iako je čekao na transplataciju jetre.

– Čoveku je pozlilo na utakmici od prevelikog uzbuđenja, a kasnije se, nažalost, ispostavilo da je došlo do moždane smrti – kaže Nataša Petrović iz Urgentnog centra, koja je bila svedok neverovatne priče. Njegova porodica je donirala organe mladiću koji je takođe te večeri bio na utakmici. Lekari, anesteziolozi, hirurzi, svi smo bili akteri tog događaja. Jedna zaista neverovatna životna priča.

Pogledajte snimak RTS-a:

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter