9
Domaći fudbal

‘VALJAK’ MELJE PUNOM PAROM: Leonardo izašao zbog povrede, pogledajte današnju kanonadu Partizana (VIDEO)

Objavljeno: 22.01.17 u 16:48

Ako se po jutru dan poznaje, biće Partizan više nego efikasan u predstojećoj prolećnoj sezoni.

Izgleda da je Marko Nikolić u prvim danima svojih prvih priprema sa aktuelnom ekipom Partizana doprano ‘naštelovao’ ekipu i sada napad crno-belih deluje mnogo bolje, čak i u odnosu na iovako efikasan jesenji deo sezone u Superligi Srbije.

Crno-beli su u prvom poluvremenu ‘izbombardovali’ ekipu Kopra, koju je ‘načeo’ već u petom minutu Petar Đuričković iskoristivši nesmotrenost odbrane domaćih i pravovremenu asistenciju Đurđevića za lep gol sa 20-ak metara.

(Izvor: youtube / DanasConferences)

A onda je na scenu stupio Uroš Đurđević koji je od 12. do 39. minuta postigao het-trik i tako najavio se peti put upisao u strelce od početka priprema, posle dva pogotka protiv BSK-a u Beogradu 18. januara.

NIKO SE OVOME NIJE NADAO: Furiozni Partizan i het-trik Uroša Đurđevića!

Igrao je tada Partizan izuzetno lepršavo i efikasno, a rezultat toga su ovi golovi najboljeg napadača crno-belih, Uroša Đurđevića.

(Izvor: youtube / DanasConferences)

(Izvor: youtube / DanasConferences)

(Izvor: youtube / DanasConferences)

U nastavku je Marko Nikolić u potpunosit promenio postavu, ali taj sastav nije bio toliko efikasan u drugih 45 minuta. Imali su crno-beli šanse za nove golove, pre svega Tavamba, Marjanović i Bogosavac, ali promene rezultata nije bilo.

Za sada je neizvesno, ali možda je Partizan čak i izgubio u ovom delu meča jednog od najboljih igrača, Leonarda da Silvu Souzu.

Brazilac se u 86. minutu požalio na povredu pete, bar je tako pokazivao klupi pored aut linije, pa je umesto njega u igru ušao novajlija Vladimir Đilas.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Partizan – Koper 4:0 (4:0)
(Đuričković 5, Đurđević 12, 36, 40)

Stadion: Bonifika

KOPER: Antolović – Požrl,  Posavac, Ikić, Lucić – Leandro, Krivičić, Blatančić, Vekić – Topuzović, Sever.

PARTIZAN, prvo poluvreme: Kljajić – Vulićević, Ostojić, Ćirković, Miletić – Jevtović, Kosović, Đuričković – Janković, Đurđević, Stevanović.

PARTIZAN, drugo poluvreme: Jovčić – Radin, Bošnjak, Milenković, Bogosavac – Leonardo, Everton, Marjanović, Damjanović – Jovanović, Tavamba.

[/stextbox]

 

0
0

9 Komentara

  1. ..iz prikrajka uhode ORGANa gledaju i suza suzu stize, placu tvorzic i blazooo, ne mogu da veruju sta ih uskoro CEKKKA .!. XXAAXXAA .!. ..i VEC su ‘zakazali’ sastanak u nemanj. da MOLE i PUZE tj. KLECE, da ON , ‘utice’ tj. MOLI i ZAPOMAZE uefu za spas fk crvenog zla i da FK P izbace iz tog takmicenja, tako da, FK P posto ce SIGURNO biti SAMPION SRB. nema poguban znacaj po njuuuuuu, ALI, dobice SVI zajedno .!. od NASS GROBARA i ONI i VI i SVIIII !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter