2
Košarka

FOTO: STARSPORT

NEZAUSTAVLJIVI KEVIN DŽOUNS: Izuzetna partija bivšeg centra Partizana! (VIDEO)

Objavljeno: 22.01.17 u 16:25

Lokomotiva igra maestralno od kako je na njenu klupu seo srpski stručnjak Saša Obradović. Nova žrtva tima iz Kubanja bio je Jenisej.

Lokomotiva iz Kubanja stigla je do nove pobede u okviru VTB lige i sa njom nastavila da diše za vrat vodećem CSKA iz Moskve.

Ali, do pobede izabranici Saše Obradovića nisu došli nimalo lako, naprotiv, bilo je potrebno da Met Džening postigne trojku na 1,3 pre kraja meča na zaista impresivan način.

Međutim, iako je Dženings bio ‘meč viner’, ništa od toga i šanse za pobedu ‘Lokosa’ ne bi bilo da bivši igrač Partizana Kevin Džouns nije odigrao možda i najbolju partiju od kako je stigao u redove ruskog kluba.

Džons je ubacio čak 26 poena i ostvario četiri skoka, čime je bio ubedljivo najbolji pojedinac na ovom meču. Daleko iza njega na listi strelaca bili su Jan Vujukas sa 14 i pomenuti Džening sa 13 postignutih poena.

0
0

2 Komentara

  1. Ja znam Brendona Dženingsa iz NYK-a i Meta Dženinga (Matt Janning) iz Loko Kubana.O kom vi DženingS-u pričate,nije mi jasno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter