0
Fudbal

KAN: Zvezda dobila veliko pojačanje, Gabon se obrukao! (VIDEO)

Objavljeno: 22.01.17 u 22:03

Veliko iznenađenje se dogodilo na Afričkom kupu nacija, pošto je domaćin i jedan od favorita turnira Gabon ispao u grupnoj fazi takmičenja.

Dok Gabon ‘plače’, zadovoljno ruke trljaju Tomas Tuhel i Miodrag Grof Božović. Domaćin Afričkog kupa nacija ispao je u grupnoj fazi takmičenja, te će se Pjer-Emerik Obamejang i Gelor Kanga pre vremena javiti svojim klubovima Borusiji iz Dortmunda i Crvenoj zvezdi.

Gabonu je u poslednjem kolu ‘A’ grupe bila potrebna pobeda nad Kamerunom. Na kraju Gabon je sa Kamerunom igrao 0:0, a obrukala se prva zvezda tima Obamejang koji je već u 4. minutu promašio gol sa dva-tri metra. Fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga nije igrao, te će u Beograd potpuno odmoran.

Prvo mesto u grupi osvojila je Burkina Faso koja je sa 2:0 savladala Gvineju Bisao. Prednost Burkini doneo je Nakulma u 12. minutu. Isti igrač je u 58. minutu uposlio Traorea, a ovaj je postavio konačan rezultat.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

A grupa:

Gabon – Kamerun 0:0
Gvineja Bisao – Burkina Faso 0:2 (0:1)

[/stextbox]

KAN

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter