0
Evropske lige

BUDNESLIGA: Herta bez leka za „farmaceute“, Čalhanoglu vodio Leverkuzen do trijumfa

Objavljeno: 22.01.17 u 17:53

Fudbaleri Bajera polako hvataju priključak za gornjim „domom“, a veliki korak na putu ka pozicijama koje garantuju Evropu, napravili su pobedom nad Hertom, rezultatom 3:1 (2:1).

Leverkuzen je od samog početka stavio do znanja gostima iz Berlina, da ne treba da se nadaju bodovima na „Baj Areni“, i do 36. minuta već imao prednost od 2:0.

Prvi pogodak bio je delo Omera Torpaka, koji je u 12 minutu iskoristio asistenciju Ćićarita Ernandeza, i načeo mrežu protivnika.

Nije se domaćin zaustavio posle vodeće gola, već je nastavio da napada, a prednost je duplirana u 36. minutu, golom Hakana Čalhanoglua iz jedanaesterca, nakon igranja rukom Platenharta.

Ipak u finišu prvog poluvremena, tačnije u 44. minutu, Valentin Stoker je uspeo da smanji rezultat i zakuva situaciju pred start drugog dela.

Nastavak meča protekao je u velikoj borbi, u kojoj su obe ekipe tražile svoju šansu za bodove a konačno razrešenje situacije, doneo je svojim drugim pogotkom Čalhanoglu, u 88. minutu,

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter