16
AdmiralBet ABA Liga

ANĐUS OŠTRO: I Čović je zaslužio ‘ritual’ sa ‘golog otoka’ (FOTO)

Objavljeno: 22.01.17 u 12:44

Poznati novinar je putem Tvitera prokomentarisao incident sa sinoćne utakmice.
Najupečatljiviji detalj duela Partizana i FMP-a u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ bio je kada su košarkaši iz Železnika revolitrani napustili parket.

REAKCIJE NAKON DANAŠNJEG SKANDALA: Ovako je internet propratio napuštanje terena košarkaša iz Železnika (FOTO)

Navijači crno-belih su vređali Nebojšu Čovića, njegovog sina Filipa i suprugu Vesnu, te je zbog toga gostujući tim izašao sa terena, a sve to je prokomentarisao Dejan Anđus.

– Malo i Čović da prođe kroz ‘toplog zeku’. Kad možemo mi, nas nekoliko, e može i on, napisao je novinar na Tvteru.

TRENUTAK PREKIDA: Ovako je izgledalo napuštanje terena u dvorani “Aleksandar Nikolić” (FOTO) (VIDEO)

Inače, ‘topli zeka’ jeste vrsta ‘dočeka’ na ‘golom otoku’, odnosno tortura prilikom koje novi zatvorenici prolaze kroz špalir onih koji su već tu. Starim zatvorenicima je naređeno da što jače udaraju, a oni koji ‘zabušavaju’ bili bi ponovo u ‘toplom zeki’.

0
0

16 Komentara

  1. Sve je to normalno,što bi rekao Muta.Del Boj srpskog sporta i politike poseduje dva profesionalna kluba u istom rangu takmičenja i to sve o trošku države.Ne podržavam vređanje na sportskim priredbama,ali ovaj sam ,svojim izjavama, provocira kako bi sebe predstavio kao žrtvu i mučenika,i tako navlači zavesu na ono što on u stvari jeste,ali to su već stvari za tužilaštvo,MUP ili kako se već sve to zove.Međutim,kako ga finansiraju oni koji treba da ga hapse ovde završavam,a za njega će najveća uvreda biti kada prestanu da ga vređaju.Izvinjenje gospođi Čović i Filipu koji je dobar košarkaš i čovek(na majku).

    0
    0
    Odgovori
      • AMAN TURCI … NE ORITE SRPSKE DRUMOVE … sta od srpskog naroda radi … svaki dan mu HARAC povecavate … dokle ce ovi prepakovani-zamrznuti pa uspavani … da se jos prepakuju … da prikriju DUGOVE i POREKLO sakriju, koji sami izabrase … i sebe DELIJAMA nazvase …

        0
        0
        Odgovori
    • Nema tu neke razlike prijatelju,FMP ili Zvezda,sve je to isto,jedni su konzervirani a drugi su šatro svezi ali su ganci i jedni i drugi,doduse podgrejani drzavnim novcem i novcem iz koordinacionog centra.Ne brini,uskoro im istice rok trajanja ali ne sumnjam da ce biti opet pokusaja „prepakivanja“ od strane glavnog kuvara Cokija ali se prica da ce i on uskoro zaduziti neku od kuhinja u Zabeli,CZ-u ili ko zna gde…

      0
      0
      Odgovori
  2. Kaka vaspitavati decu kada na javnim servisima ovakvi vode emisiju koji u svakoj recenici nekoga vredjaju, psuju i blate

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter