4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ABA JTD LIGA: Partizan i Cedevita trljaju ruke posle vesti iz Bara (VIDEO)

Objavljeno: 22.01.17 u 19:05

U crnogorskom derbiju odigranom u okviru 19. kola ABA lige Mornar je u Baru savladao Budućnost 78:71 (19:14, 15:15, 21:22, 23:20).

Mornar je pobedio, ali slave Partizan i Cedevita. Budućnost se ‘okiznula’ u dvorani Topolica i sada je sve dalje od pozicije dva koja donosi prednost u polufinalu plej-ofa. Mornar je odigrao sjajnu partiju protiv Podgoričana, a predvodio ih je fenomenalni Voler sa 33 poena. Amerikanac je u poslednjim sekundama meča pogodio neverovatni trojku iz ‘step-beka’ i tako raspršio sve nade gostiju da mogu do pobede.

Voler je bio MVP utakmice sa 33 poena, a dvocifren je još bio Tatum sa 12 poena. Kod gostiju su se istakli samo Savović sa 14 poena i Klasen sa košem manje.

Budućnost je trenutno treća na tabeli sa dva poraza više u odnosu na drugoplasirani Partizan i meč više od Cedevite koja može da je prestigne već večeras ako savlada Krku u Novom Mestu. Podgoričani u sledećem kolu dočekuju Partizan i to će im biti utakmica biti ili ne biti, jer u slučaju poraza drugo mesto na kraju ligaškog dela mogu samo da sanjaju i dolaze na korak do dvoboja sa liderom Crvenom zvezdom u plej-ofu.

(Izvor: YouTube/ABA liga j.t.d.)

ABA JTD LIGA

0
0

4 Komentara

  1. Definitivno će Budućnost i partizan odlučivati u međusobnom meču,ko će biti 3.na kraju,iza Cedevite.Realno je da partizan izgubi od Cedevite i Zvezde a sa porazom od Budućnosti,bili bi sigurno 4.mada Budućnost igra katastrofalno i mislim da imaju šanse u Podgorici.

    0
    0
    Odgovori
    • Zasto mislis da je realno da Partizan izgubi od Zvezde i Cedevite?Zasto nije realno da dobije bar jednu od te dve utakmice i da dobije Buducnost u Podgorici? Ja mislim da je potpuno realno da Partizan bude drugi pred plej of a onda kom opanci kom obojci.Mozda gresim ali mi izgleda da tebe i tvoje polako hvata panika i lagano sebe tesite da ce Partizan biti treci,cetvrti ili da uopste nece igrati plej of…samo se tesite i ohrabrujte,tako treba…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter