'Orlovi' u kvalifikacijama za EP 2008.
in , ,

‘SRPSKI MESI’: Bivšem reprezentativcu kazna od šest meseci zatvora i skoro 100.000 evra (VIDEO)

Za sada se radi o uslovnoj kazni, ali je pitanje koliko će to potrajati imajući u vidu da se Dragutinović ne pojavljuje na suđenjima.
Sud u Belgiji tereti bivšeg srpskog fudbalera Ivicu Dragutinovića za sporne prelaske u Gent i Standard. Kako belgijski mediji tvrde, Srbin se već dvaput nije pojavio na suđenju, te ga čeka ozbiljnija kazna od prvobitno navedene.

Ivica Dragutinović je 1996. godine prešao iz Borca u Briž na pozajmicu, a kasnije je standard za nekadašnjih 1.320.000 maraka otkupio defanzivca uz, kako u optužnici stoji, izbegavanje poreza.

Kako tamošnji mediji tvrde, pored uslovne kazne, čovek koji se proslavio u Sevilji je sankcionisan i sa 11.000 evra, kao i oduzimanjem dodatnih 80.000.

Za 20. april je zakazano preispitivanje slučaja na kojem će Dragutinović morati da bude prisutan, iako mu je prijavljeno sedište u Španiji.

U jednoj od izjava je bivši reprezentativac naše zemlje rekao da je kontratužba već upućena, kao i da se sa namerom nije pojavio na suđenju jer ne veruje u to da je napravio bilo kakav prekršaj.

(Izvor: YouTube/Mauro Fernandes)

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

‘INAUGURACIJA’: Ma kakav Tramp, tu je Radonja ‘kralj’ (FOTO)

OMILJENI SRPSKI TRENER: Jokić je ‘lutka’, to je Vlade Divac koji nije lenj (FOTO) (VIDEO)