3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEIZVESNO: ‘Stub’ Partizana bi mogao da ode, iako je Nikolić potvrdio da za njega nema zamenu… (VIDEO)

Objavljeno: 21.01.17 u 00:21

Partizan se sprema za prolećni deo sezone, ali još uvek postoji mogućnost da dođe do promena u uvek ‘osetljivom’ veznom redu.

– U ovom trenutku bi za nas jedini pravi problem predstavljao odlazak zadnjeg veznog igrača, Jevtovića ili Evertona. To je jedino mesto u timu gde sada nismo popunjeni iako imamo neke opcije – rekao je danas Marko Nikolić na pripremama u Portorožu.

HOTSPORT EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Napadač Partizana spakovao kofere, a zamena je već spremna! (VIDEO)

Iz jednog u drugi prelazni rok priča se da bi Partizan mogao da proda Marka Jevtovića, ali se on svojim radom i zalaganjem izborio za mesto startera i ‘kičme’ crno-belog tima. Stoga i ne čudi da postoji veliko interesovanje za njega.

– Ne obazirem se na medijske natpise. Imam ugovor sa Partizanom i glavom sam ovde. Znam da postoje interesovanja, ali ne razmišljam u tom smeru. Moja velika želja je da osvojim duplu krunu – rekao je Marko Jevtović u razgovoru sa našom koleginicom i portparolom Partizana Biljanom Obradović.

PREOKRET U SLOVENIJI: Partizanovo ‘pojačanje’ kom se malo ko nadao… (VIDEO)

Ali nije ni negirao da neće napustiti Humsku…

– Nikad ne reci nikad, ne znam šta sve može da se desi preko noći, ali moj stav je da želim da se odužim klubu i da zajedno sa ekipom osvojim duplu krunu – reči su Marka Jevtovića.

Pogledajte njegov, ali i interesantan intervju sa Nemanjom Miletićem:

(Izvor: youtube / DanasConferences)

0
0

3 Komentara

  1. .!. XXAAXXAA .!. Jevta je car, ‘przi’ „gane, a ionako su s’przeniii tj. crnpurasti k’o ugalj .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. Verovatno mislite na drvo,daleko je od nekog stuba.E,moj sine,i moja velika želja je sedmica na loto i to već decenijama pa ništa…tako će i tebi ovo sa dupolom krunom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter