4
Evropske lige

DA JE IBRAHIMOVIĆ TU, UBIO BI GA: Marko Verati, čovek koji je dobio najgluplji karton u istoriji fudbala (VIDEO)

Objavljeno: 21.01.17 u 19:10

Fudbaleri Pari Sen Žermena savladali su Nant rezultatom 2:0 u meču 21. kola prvenstva Francuske, ali je potez utakmice, ujedno i najveća glupost u 2017. godini, delo Marka Veratija.

Verati se u 30. minutu našao na svojoj polovini, i čekao je da dobije loptu od golmana Kevina Trapa. Kada je lopta stigla do njega, Verati je odlučio da se vrati u školske dane, spustio se na zemlju i loptu glavom po zemlji vratio Trapu. 

Sudija nije oklevao i pokazao je Italijanu žuti karton. Po našem mišljenju, apsolutno zasluženo, jer Veratijev potez spada u krajnje nesportsko ponašanje.

Pogledajte video i prosudite sami:

(Youtube/110% Football)

A nas samo zanima da li bi imao smelosti da nešto slično učini i u dresu tima za koji igra njegov bivši klupski kolega, Zlatan Ibrahimović?

0
0

4 Komentara

  1. Ove je destrukcija fudbalske igre i za to se dobija zuti karton u bilo kom slucaju, inace svaku udarc iznad kolena je dozvoljeno da se vrati golmanu, ali u svakom slucaju kad je u potanju opstrukcija igre, da je vratio i kolenom ili butinom dobio bi zuti karton i to je pravilo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Vratio je loptu glavom da bi golman mogao da je uzme u ruke i deganzira. Da je vratio nogom ne bi smeo. Pogresno protumacen od strane sudije.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovo se tretira kao omalovazavanje protivnika…ali se obicno primenjuje kod postizanja gola i ovog puta licno mislim da nije bilo omalovazavanja vec samo vracanje lopte golmanu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter