0
Fudbal

KAN: Remi Konga i Obale slonovače, koji ‘slonove’ stavlja u nezavidan položaj (VIDEO)

Objavljeno: 20.01.17 u 19:16

Fudbaleri Demokratske Repulike Kongo, su osvojenim bodom protiv Obale Slonovače, rezultatom 2:2, došli u odličnu situaciju uoči poslednjeg kola.

Dva puta je tokom ovog meča Kongo imao prednost ali su „slonovi“ to stizali i na kraju osvojili bod, koji im ostavlja šansu za plasman u narednu rundu.

Prvi gol na meču pao je u 10. minutu, kada je Neskens Kebano, topovskim udarcem doneo prvo vođstvo svom timu, na asistenciju Juniora Kabanange. Do poravnanja je došlo u 26. minutu golom Vilfrida Bonija, koji je pogodio glavom nakon kornera Alana Gradela.

Svega dva minuta kasnije, Kongo dolazi do nove prednosti a stralac je bio Kabananga koji se poklonio na odličan centaršut Mubelea.

Konačan rezultat postavio je Serei Dije u 67. minutu, nakon što je lopta nakon njegovog šuta pogodila protivničkog štopera, Tiserana, i prevarila golmana.

U prvom minutu nadoknade Solomon Kalu je postigao i treći pogodak za Obalu Slonovače, ali je on poništen zbog jako malog ofsajda, u kome se fudbaler Herte našao.

Izvor: (Youtube/Krokomime)

t>

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter