2
ATP

FOTO: STARSPORT

ENDI MARI BRANI NOVAKA: Pa ne možeš čitavu karijeru da igraš na najvišem nivou!

Objavljeno: 20.01.17 u 13:00

Britanac Endi Mari stao je u odbranu svog najvećeg rivala Novaka Đokovića posle eliminacije Srbina u drugom kolu Australijan opena.

Prvi reket sveta je istakao da teniser ne može celu karijeru da igra na najvišem nivou i da Nole nije izgledao tako loše na terenu kao što se predstavlja.

– U poređenju sa ostalim igračima, (Novak) na meču nije bio tako loš. Igrao je i pokazivao je dosta dobre stvari u poslednjih šest-sedam meseci. On samo nije više toliko konstantan kao što je bio pre tri godine, i sada svi očekuju da održi taj nivo tokom čitave karijere, a to je nerazumno da očekujete od bilo koga – rekao je Mari.

On je istakao da javnost nepravedno osuđuje Novaka i da njegovi rezultati nisu uopšte loši kako se predstavljaju.

– Svi su iznenađeni eliminacijom Novaka Đokovića. Ali garantujem vam da bi svaki igrač potpisao finale US opena, treće kolo Vimlbdona i titulu na Rolan Garosu. Kada sve to uporedite sa njegovim standardima, on je verovatno razočaran. Ali ako uporedite sa bilo kojim drugim igračem na svetu, njegovih poslednjih 12-18 meseci su bili fenomenalni – zaključio je Mari.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter