0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DŽIKIĆ PRED FMP: Važan susret za obe ekipe

Objavljeno: 20.01.17 u 14:40

Partizan sutra od 19 časova igra meč 19. kola ABA lige protiv FMP iz Železnika u dvorani „Aleksandar Nikolić“, a trener crno-belih Aleksandar Džikić smatra da će utakmica biti veoma teška.

Džikić je u izjavi datoj za zvanični sajt kluba podsetio da je sitaucija dosta drugačija u odnosu na prvi meč ove dve ekipe, koji je Partizan rešio u svoju korist 65:56 u Železniku

– Protivnik ima bolje rezultate u poslednje vreme, sada se nalaze u sredini tabele. Njihova situacija im omogućava da skrate rotaciju, imaju dovoljno vremena između utakmica. To je dovelo do pomaka u igri nekolicine njihovih igrača, sada imaju više samopouzdanja, igraju bolje i učinkovitije. Vrlo dobro trče, agresivni su na skoku, imaju iskusnog organizatora igre i sigurno će imati dodatni motiv protiv nas. Naš sastav će biti nepromenjen, neki igrači još traže svoju igru posle pauze, ali verujem da ćemo pred našim navijaćima dati sve od sebe. Utakmica je vrlo važna za obe ekipe, očekujem da se to vidi i na terenu, rekao je Džikić.

Sa njim se složio i Adin Vrabac, košarkaš Partizana:

– Pred nama je utakmica sa protivnikom koji se nalazi u dobroj formi i koji će sigurno biti maksimalno motivisan protiv nas. Ništa manje motivisani nismo ni mi, tako da verujem da će utakmica biti veoma interesantna.

Karte za ovaj meč moguće je kupiti po ceni od 300 dinara za tribine a 500 za parter. Blagajna će biti otvorena od 16 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter