2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

BLAŽO RAOSAVLJEVIĆ ZA HOTSPORT: Još dva potpisa i kraj prelaznog roka na Marakani!

Objavljeno: 20.01.17 u 10:12

Traži se i desni bek mada su ove dve pozicije za sada prioritet, jer je Marko Petković tu do juna.

Malo se usporilo sa dovođenjem pojačanja u Crvenu zvezdu. Palo je pet ekspresnih potpisa, ali u klubu imaju planove do kraja prelaznog roka i kako saznaje HotSport prioritet su napadač i štoper.

A DOK KOŠARKAŠI PIŠU ISTORIJU: Zvezda ostaje bez jedne od najvećih nada

– Hoćemo da dovedemo Bokilu iz Kine. Igrač je trenutno sa reprezentacijom na Kupu Afrike, a posle toga treba da raskine ugovor sa Gvanžuom, koji vodi Piksi Stojković. Procedura je u toku i nadamo se uspešnom raspletu – kaze sportski direktor Blažo Raosavljević.

PARTNERSTVO ZA BUDUĆNOST: Zvezda dobila novu ‘filijalu’ (VIDEO) (FOTO)

Na poziciji štopera pikiran je Bogdan Planić.

– Pokušavamo da se dogovorimo sa Vojvodinom i dalje smo u priči. Imamo tu rešenje, ako ne uspemo da završimo posao, pošto i Le Talek pokriva ovu poziciju. Tražimo i desnog beka posle odlaska Jovića u Bursu – poručio je Raosavljević čitaocima HotSporta.

0
0
2 Komentara
  1. „TRAZI SE..“…MOUCE, OTIS’O U NEPOZNATOM PRAVCU tj. POBEG’O, SA TUDJIM NOVCEM, UZ’O GA PO MODELU OSNIVACA KK MUTANTAAA .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter