6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

U BARSELONI ‘VAGAJU’: Obeštećenje koči novi odlazak iz Zvezde (FOTO)

Objavljeno: 19.01.17 u 10:46

Pregovori Espanjola i Zvezde još uvek u završnoj fazi, obeštećenje koči dogovor.
Između Crvene zvezde i Espanjola već dugo traju pregovori, Španci još ‘vagaju’ oko angažovanja Mihaila Ristića. Posao usporava i obeštećenje, pošto crveno-beli ne žele da daju igrač ispod 1,5 miliona evra, dok i vezista zvanično na papiru čeka ugovor za godišnju platu koja je okvirno između 350.000 i 400.000 evra.

Ristić

Predstavnici Espanjola su najavljivali dolazak u Beograd, u pokušaju da lakše završe posao, ali se to može proceniti i kao taktiziranje, jer se uskoro bliži kraj prelaznog roka, koji se završava 31. januara.

Vremena ima, ali Zvezda mora nekoga da proda, kako bi imala budžet za obaveze do kraja sezone.

U prvom delu Superlige, Ristić je u dresu kluba iz Ljutice Bogdana odigrao 16 mečeva, imao tri asistencije i jedan gol.

0
0

6 Komentara

  1. Alo bre,koga ovi zezaju…pre mesec dana su imali blanko 2,2 miliona i plus procenat od dalje prodaje od Makabija i isto toliko samo bez procenata od dalje prodaje od Espanjola a sada se slazu sa 1,5 miliona?Sramota!Ko se ugradjuje oko 700 000e,cim pusta igraca po manjoj ceni a na stetu kluba.

    0
    0
    Odgovori
  2. sport u Srbiji može preživeti samo uz generalne sponzore liga,tako da klubovi imaju plaćene troškove takmičenja,uz bonuse za osvojene bodove.To ujedno znači nema privilegovanih(Zvezda ,Partizan),već na startu svima isto ,a za više borite se na terenu.Primer:“Gasprom „generani sponzor Super Lige.Pre početka sezone svaki klub 100.000 eura(strogo namenska sredstva za takmičenje,putovanja ,takse ,tereni ,struja,voda …). Svaki osvojen bod 5.000 eura,kod nerešenog rezultata 5.000 eura u fond za najboljeg strelca golmana ili fer-plej). Za plate zaradite sami.Za košarku MTS,vaterpolo NIS ,atletiku Dunav osiguranje itd.

    0
    0
    Odgovori
    • BRAVO, BRAVO, … KOMENTAR I PREDLOG O52, JE JEDINI KONKRETAN I ODLICAN !!! ovo je jedan od konkretnih nacina da se izbegne favorizovanja partizana i zvezde … NAMESTANJE i NEREGULARNOSTI lige-liga … i ono najbitnije sto ce se MESETARI-SPORTSKI PROFITERI, LAZNE PATRIOTE-PLJACKASKI NARODA-SPONZORI … DRZAVNI TAJKUNI IZ SPORTA OSTRANITI … razbezace se, sami ce klubove napustiti … da bi PRIVATIZACIJA ODMAH MOGLA DA OTPOCNE … do PLENA-PROFITA … kao sad, se ne bi na lak nacin dolazilo : mino terena …, vec samo na terenu … a da bi to bilo … mora se odmah FSS i ostali savezi sa njihovim organima profesionalizovati … pre svih SUDIJE i SUDIJSKA ORGANIZACIJA … nagrade za dobro-korektno sudjenje a drasticne kazne za lose – navijacko sudjenje … DA SVAKO ZIVI i RADI OD SVOG RADA I USPESNOSTI … jos jednom svaka cast za komentar i konkretan predlog … 052, navijaci bilo koje boje bili … odmah sad od vlasi-drzave trazite ovakve jasne-ciste PROMENE … premijeru , vladajucoj koaliciji … naka ovo bude zadatak … a ne izgovor : da im niko nista NE moze … u suprotnom ONI su direkni ucesnici i direktno rade … u NAMESTANJU i NEREGULARNOSTI TAKMICENJA … DO FINANSIRANJA i PLJACKE naroda … bili bi ljudi kojima ovo stanje … u sportu odgovara za rad svih prljavih poslova …

      0
      0
      Odgovori
  3. ovo je 5-ta godina kako nam se turska serija u nastavcima ponavlja … koji milioni-kamioni, koja prica … koja kraja nema … da se opravda rad BANKOMATA … aman TURCI NE ORITE SRPSKE DRUMOVE … zar VAM HARAC koji redovno uzimate dovoljan nije … vac se svakodnevnom MANIPULACIJOM; LAZIMA; PREVARAMA obracate naciji … mislite da ce te sve sto radite … na ovaj i slicne nacine da opravdate … NE IDE …

    0
    0
    Odgovori
    • sport u Srbiji može preživeti jedino ako sve lige dobiju generalne sponzore.Primer:“Gasprom“generalni spozor Superlige u fudbalu.Pre sezone svaki klub dobije 100.000 eura,sredstva koja su strogo namenska (za troškove takmičenja,takse putovanja,struja, voda,grejanje,održavanje terena..)nema privilegovanih(Zvezda,Partizan),a na terenu zaradite bonuse, bod 5.000 eura,a kod nerešenog rezultata isti iznos u fond za nagrade,najbolji strelac,golman,fer-plej itd.Za plate zaradite sami. Isti princip za košarku MTS,vaterpolo NIS itd. Formati takmičenja se moraju prilagoditi popularizaciji sporta. Izračunajte i videćete da će ovo manje koštati državu nego što sada daje „velikima“

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter