2
Evropske lige

STARA DAMA IMA STILA: Na ovakvim dresovima čak i novi grb stoji savršeno! (FOTO)

Objavljeno: 19.01.17 u 23:03

Mnogo bure i negativnih reakcija se ovih dana stvorilo oko novog grba torinskog kluba, međutim dizajnu novih dresova, čak ni oni najzlonamerniji neće moći ništa da zamere.

Samo koji dan nakon što je obelodanjen izgled novog logoa, italijanski šampion je u javnost pustio i izgled novih dresova, na kojima će igrači ponosno poneti novodizajnirano klupsko obeležje.

Novo ruho „stare dame“ urađeno je u skladu sa „spornim“ grbom, gde najvećim delom dominijaru dva velika slova J, a sve je to lepo usklađeno i pretočeno u prepoznatljive crno-bele šare.

 

Ako mnogi, opravdano, imaju zamerke na promenu obeležja, pod kojim je klub ostvario svoje najveće uspehe, onda izgledu novih dresova niko ne može ništa da zemeri.Mora se priznati da na njima čak i novi grb deluje prilično dobro.

Novo vreme donosi i nove tendencije, te je sve usmereno ka ostvarivanju profita. Treba reći da ma koliko navijači negodovali zbog njega, novi grb je već za par dana doneo ne tako zanemarljivu novčanu dobit klubu, a tek se očekuje da se od njega profitira.

0
0

2 Komentara

  1. Bavim se dizajnom, od samoga pocetka mi novi grb nije izgledao lose jer generalno se tezi minimalizmu zadnjih par godina. Ipak, mislim da je promena grba kao i promena vere …

    0
    0
    Odgovori
    • Можда се ти бавиш дизајном али ти је хералдика очито слабија страна, ово друго уопште није грб већ неки лого.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter