1
Evropske lige

FOTO: Hot sport

ŠPANCI KAŽU – ‘BOMBAZO’: Marko Grujić u Primeri, možda postaje saigrač sa bivšim kapitenom Partizana (FOTO)

Objavljeno: 19.01.17 u 16:48

U potrazi za minutima bivši fudbaler Crvene zvezde na pragu je prelaska u špansku Primeru iz engleske Premijer lige.

Španski mediji uveliko su preneli u današnjim izdanjima da je Marko Grujić na korak od prelaska u tamošnju najjaču ligu, tačnije redove Betisa.

‘Zeleno-beli’ su, piše španski ‘El Diario ABC’, već poslali ponudu za Grujića i to za pozajmicu do leta, na šta je bivši fudbaler Crvene zvezde već pristao. Ali, zapelo je između dva kluba.

PROMENA TERENA: Zvezda se seli zbog Partizana

Naime, Liverpul želi da ga pusti na pozajmicu kako bi Grujić igrao, ali pod uslovom da mu se plati 100 posto od plate, na šta Betis nije pristao jer nema toliko novca.

Sigurno je da ne bi imao problem sa komunikacijom na sredini terena, pošto bi ga tamo sačekao dobar poznanik, bivši kapiten Partizana, Darko Brašanac.

0
0

1 Komentara

  1. Pametno je rezonovao njegov otac da on tamo nema sta da trazi,ali „saobracajka“( psssst,o tome mora psssst) , je stisala glas razuma da se ,zbog godina,finansijski momenat podredi sportskom,u interesu samog decka i njegove karijere. Tako da ce seljakanja ovog decka potrajati…posto je vec bio na „pozajmici“ u Zvezdi na tri meseca na +30 bodova i ide pre kvalifikacija za LS!!?? za 1 mil e !!!! A ma koliko to bilo smesno masa koja misli tudjom glavom je i u to poverovala!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter